Αυτοδιοικητικές Εκλογές 2019Ροή Ειδήσεων

Κωνσταντίνος Βραχωρίτης: “Στην προσπάθεια που ξεκίνησε το ’14 για ένα καλύτερο αύριο στον δήμο Αγρινίου”

Αποφασισμένος να υπερκεράσει κάθε εμπόδιο και να πορευτεί με γνώμονα τις αξίες του δηλώνει ο υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος Αγρινίου για τη Δ.Ε. Παρακαμπυλίων με τον Γιώργο Παπαναστασίου, Κωνσταντίνος Βραχωρίτης.

Όπως αναφέρει,η συμμετοχή του στην τοπική αυτοδιοίκηση ξεπερνά κομματικές, ιδεολογικές και πολιτικές ή προσωπικές φιλοδοξίες και έχει ως σκοπό να υπηρετήσει τα συμφέροντα των δημοτών, τα οποία και δεσμεύεται πως θα στηρίξει με εντιμότητα , επιμονή και αξιοπρέπεια.

Ο Κωνσταντίνος Βραχωρίτης γεννήθηκε στο Αγρίνιο το 1990 όπου και διαμένει.

Μέλος πολύτεκνης οικογένειας, απόφοιτος του 2ου Γενικού Λυκείου Αγρινίου, σπούδασε Διοίκηση και Οικονομία με τις σπουδές του να επικεντρώνονται πιο συγκεκριμένα στη Μηχανογραφημένη Λογιστική. Κατέχει μάλιστα πιστοποιητικό από τον Εθνικό Οργανισμό Πιστοποίησης Προσόντων και Επαγγελματικού Προσανατολισμού.

Έχει παρακολουθήσει πλήθος σεμιναρίων πάνω σε λογιστικά θέματα. Είναι απόφοιτος Τεχνικός Εφαρμογών Πληροφορικής , πιστοποιημένος από τον Εθνικό Οργανισμό Πιστοποίησης Προσόντων και Επαγγελματικού Προσανατολισμού.

Επίσης είναι απόφοιτος Σχολής Δομικών Έργων με ειδίκευση στις Κτιριακές Εγκαταστάσεις. Εκπλήρωσε τις στρατιωτικές του υποχρεώσεις το 2014 στο σώμα της Αεροπορίας Στρατού (Α.Σ.) στο 2ο Τάγμα Ελικοπτέρων Αεροπορίας Στρατού στη Πάχη Μεγάρων. Από το 2013 έως το 2015 εργάσθηκε στο Τεχνικό Γραφείο του Σκορδόπουλου Ν.Γεώργιου.

Το 2017 εργάστηκε στην Διεύθυνση Υπηρεσίας Δόμησης και Πολεοδομικού Σχεδιασμού και ποιο συγκεκριμένα στο τμήμα Πολεοδομικών Εφαρμογών ως Εργοδηγός Δομικών Έργων. Από τα τέλη του 2017 έως και σήμερα εργάζεται σε Κέντρο Επαγγελματικής Κατάρτισης (Κ.Ε.Κ) και ποιο συγκεκριμένα στο IRIS Οργανισμός Κατάρτισης Εθνικής Εμβέλειας, ως Ειδικός για θέματα συμβουλευτικής καθοδήγησης και επαγγελματικού προσανατολισμού.

Είναι Γραμματέας της Δημοτικής Τοπικής Οργάνωσης Νέας Δημοκρατίας Αγρινίου καθώς επίσης και Υπεύθυνος Στρατηγικού Σχεδιασμού και Επικοινωνίας. Είναι ενεργό μέλος του Πολιτιστικού Συλλόγου Σαργιάδας.

Ο ίδιος σε δήλωσή του αναφέρει:

Αγαπητοί Συμπολίτες,-σες

Ως νέος, ενεργός πολίτης, που κατοικώ μόνιμα και δραστηριοποιούμαι επαγγελματικά στον τόπο μας, θα ήθελα να σας γνωστοποιήσω με την παρούσα ανακοίνωση ότι συμμετέχω στην προσπάθεια για ένα καλύτερο αύριο που ξεκίνησε το 2014 ο Γιώργος Παπαναστασίου.

Η διάθεση μου για προσφορά με ώθησε να συμμετέχω ως υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος στις εκλογές του Μαΐου, με τον συνδυασμό του Γιώργου Παπαναστασίου, ο οποίος έδειξε ότι έχει τις γνώσεις που απαιτεί ο σύγχρονος ρόλος του Δημάρχου, ως οραματιστή και αποτελεσματικού διαχειριστή των προβλημάτων του Δήμου και μπορεί σε δύσκολες στιγμές για τον τόπο μας να τα καταφέρει.

Ο Δήμος Αγρινίου σήμερα χρειάζεται και τη συμμετοχή των νέων για να καταθέσουν τις καθημερινές αγωνίες της γενιάς τους και να παλέψουν για ένα καλύτερο μέλλον για όλους. Οι νέοι άνθρωποι οφείλουν να είναι πρωταγωνιστές στις εξελίξεις και να ανανεώσουν ριζικά την Τοπική Αυτοδιοίκηση. Όμως, για να συμβεί, αυτό πρέπει να τολμήσουμε να εμπιστευθούμε αυτούς τους νέους ανθρώπους, φρέσκους σε ιδέες, γεμάτους διάθεση για ζωή μα πάνω από όλα από επιθυμία για δημιουργία μέσω της προσφοράς τους στα κοινά, εξαλείφοντας έτσι την εικόνα της αδράνειας που έχει η σημερινή κοινωνία.

Η Δημοτική Ενότητα Παρακαμπυλίων από την οποία κατάγομαι και την οποία επέλεξα να είμαι υποψήφιος έχει μεγάλες προοπτικές εξέλιξης αλλά για να γίνουν πράξη όσα οραματιζόμαστε για τον τόπο μας, χρειάζονται θετική διάθεση και προπάντων εργατικότητα και θέληση. Γνωρίζω τα προβλήματα της ενότητάς μας και με την πολύτιμη συμβολή των Τοπικών Προέδρων αλλά και όλων των δημοτών, θα προσπαθήσω με όλες τις δυνάμεις μου να τα επιλύσω, ώστε να δώσουμε ζωή στον όμορφο τόπο μας και να βελτιώσουμε την καθημερινότητα των δημοτών μας.

Η συμμετοχή μου στην Τοπική Αυτοδιοίκηση ξεπερνά κομματικές, ιδεολογικές και πολιτικές ή προσωπικές φιλοδοξίες και έχει ως σκοπό να υπηρετήσω τα συμφέροντα των δημοτών, τα οποία θα στηρίξω με εντιμότητα, επιμονή και αξιοπρέπεια. Η απόφαση μου αυτή είναι αποτέλεσμα έντονου προβληματισμού καθώς της σταθερής μου θέσης ότι το πρώτο και σημαντικό βήμα για ένα καλύτερο μέλλον είναι η συμμετοχή στα πολιτικά δρώμενα.

Παλεύουμε λοιπόν όλοι συλλογικά, για μια αυτοδιοίκηση που έχει ως όραμα την αναγέννηση της επαρχίας μας, καταθέτοντας νέες ιδέες, εργατικότητα και θετική ενέργεια. Γνωρίζω πολύ καλά τα προβλήματα του Δήμου μας, τα εμπόδια που θα συναντήσω, τα ιδιοτελή συμφέροντα και τις παγίδες που υπάρχουν στον δημόσιο βίο.

Σας διαβεβαιώνω όμως ότι δεν πρόκειται ποτέκαι με οποιοδήποτε τρόπο ή κόστος να υποχωρήσω από τις βασικές αξίες που πρέπει να κατευθύνουν την πολιτική του Δήμου Αγρινίου , γιατί είναι οι αξίες που με αυτές πολιτεύομαι…ις

Για το Αγρίνιο που ονειρευόμαστε…

Για το Αγρίνιο που μας αξίζει…

Με εκτίμηση
Κωνσταντίνος Μ. Βραχωρίτης
Υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος Αγρινίου
(Δημοτική Ενότητα Παρακαμπυλίων)

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Διαβάστε Επίσης

Back to top button