Αυτοδιοικητικές Εκλογές 2023Ροή Ειδήσεων

Κωνσταντίνος Βραχωρίτης: «Ήρθε η ώρα των χωριών μας» (video)

Το μήνυμα του υποψήφιου Δημοτικού Συμβούλου στην Δ.Ε. Παρακαμπυλίων με τον Γ. Παπαναστασίου

Τον δικό του αγώνα συνεχίζει εντατικά στα χωριά της Δ.Ε. Παρακαμπυλίων ο Κωνσταντίνος Βραχωρίτης, υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος με την παράταξη του δημάρχου Αγρινίου Γιώργου Παπαναστασίου.

Ο νεαρός υποψήφιος, προέρχεται από μια Δημοτική Ενότητα που γνωρίζει υστέρηση αλλά έχει παράλληλα έχει σημαντικές προοπτικές ανάπτυξης. Χρειάζεται όμως την στοχευμένη αξιοποίηση των πλεονεκτημάτων της.


Η επόμενη πενταετία χαρακτηρίζεται κρίσιμη για τα χωριά του δήμου Αγρινίου, ειδικά για εκείνα που βρίσκονται σε ορεινές – ημιορεινές και μειονεκτικές περιοχές, όπως είναι τα χωριά στην Δ.Ε. Παρακαμπυλίων.

Οπότε εδώ έρχεται και η ώρα των τοπικών κοινωνιών: Να επιλέξουν δηλαδή εκείνους τους υποψηφίους που αγαπούν τον τόπο τους, που θέλουν με δυναμισμό και ειλικρίνεια να προσφέρουν σε αυτόν και που βλέπουν με σύγχρονη και «φρέσκια« ματιά μέσα από καινοτόμες ιδέες την προοπτική ανάπτυξής του.

«Να είστε σίγουροι ότι τα Παρακαμπύλια θα αποκτήσουν ξανά δυνατή φωνή. Θα παλέψω με αποφασιστικότητα για τη βελτίωση των συνθηκών της ζωής μας , για τα μικρά και μεγάλα προβλήματα αλλά και την ανάπτυξη του δήμου σε οικονομικό, πολιτιστικό και τουριστικό επίπεδο. Γνωρίζοντας τις δυσκολίες αλλά και το περιβάλλον που έχει διαμορφωθεί, αλλά και τις ανάγκες που υπάρχουν ζητώ την εμπιστοσύνη σας και τη στήριξη σας στο πρόσωπό μου, που θα αποτελεί τιμή και ευθύνη για μένα» αναφέρει χαρακτηριστικά σε μήνυμά του ο κ. Βραχωρίτης

Advertisements
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ VIDEO
aluxal web banner new logo Τοπική Διαφήμιση
new600x338 Τοπική Διαφήμιση

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Διαβάστε Επίσης

Back to top button