ΆποψηΡοή Ειδήσεων

Κωνσταντίνος Κιτσοπάνος: Δωρεάν μελέτη για έκθεμα με θέμα τον καπνό στο Αγρίνιο (φωτο)

Ο Κωνσταντίνος Κιτσοπάνος, υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος με την παράταξη “Αγρίνιο, Νέα Αρχή, τόπος να ζεις”, γνωστοποιεί πως, παραδόθηκε στον δήμαρχο Αγρινίου με πρωτοβουλία του ίδιου και του Αρχιτέκτονα μηχανικού Θάνου Αθανασίου, μελέτη η οποία εκπονήθηκε δωρεάν, ώστε μέσω κάποιου μνημείου που θα κοσμεί την πόλη, να τιμηθεί η καλλιέργεια του καπνού.

Ο ίδιος αναφέρει σε ανάρτησή του στο facebook:

Το σύγχρονο σύμβολο της πολης μας δεν ειναι άλλο από τα καπνά. Μια καλλιέργεια που έθρεψε γενιές Αγρινιωτών και ειδικά ζαπαντιωτων. Οι άνθρωποι που τον εμπορευθηκαν ευεργετησαν την πόλη όσο κανείς.. Αυτό το σύμβολο και αυτούς τους ανθρώπους θελήσαμε με τον αρχιτέκτονα μηχανικό Θάνο Αθανασίου να τιμήσουμε, οπότε και εκπονήσαμε δωρεάν αρχιτεκτονική μελέτη γλυπτού/παρέμβασης, η οποια παραδοθηκε στον δήμαρχο μας Γιώργος Παπαναστασίου – Δήμαρχος Αγρινίου ο οποιος υποσχέθηκε πραγμάτωση της!!

Στηρίξτε την προσπάθεια μου στις επερχόμενες δημοτικές εκλογές, με την ψήφο σας. Βοηθήστε στο ξεκίνημα μιας νέας αρχής μεταξύ μας, ώστε να γίνει η πόλη μας, ενας πραγματικός τόπος να ζεις!

Ετικέτες

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close