ΑυτοδιοίκησηΠροτεινόμεναΡοή Ειδήσεων

Εκτός παράταξης Παπαναστασίου έθεσε εαυτόν ο Κ. Κιτσοπάνος

Με αφορμή τις καταγγελίες για υδροκλοπή-Πασπαναστασίου: «Δεν κρύψαμε τίποτε»

Παρά την απουσία της παράταξης του Κ. Πιστιόλα, η ερώτηση που κατέθεσε στη συνεδρίαση λογοδοσίας του Δημοτικού Συμβουλίου, σχετικά με την εμπλοκή μέλους της πλειοψηφίας σε υπόθεση υδροκλοπής, απαντήθηκε από την δημοτική αρχή.

Με αφορμή την ερώτηση πρώτος τον λόγο πήρε ο  Κ. Κιτσοπανος, Δημοτικός Σύμβουλος και μέχρι το τέλος του έτους αντιπρόεδρος της ΔΕΥΑ Αγρινίου, που φέρεται σύμφωνα με την σχετική καταγγελία να εμπλέκεται στην υπόθεση της υδροκλοπής. Ο ίδιος απάντησε πως δεν έχει καμιά σχέση και πως το περιστατικό διαπιστώθηκε σε έναν εργοταξιακό χώρο εταιρείας που ο ίδιος διατηρεί μειοψηφικό πακέτο. Ειπε ακόμη πως την παράνομη σύνδεση που βρέθηκε, η εταιρεία στην οποία συμμετέχει, δεν έχει κάποια σχέση. Υπενθύμισε πως ως αντιπρόεδρος της ΔΕΥΑ, ήταν άτεγκτος σε περιπτώσεις υδροκλοπών που «τις κυνήγησε». Όπως συμπλήρωσε ο κ. Κιτσοπάνος,  έχει σοβαρές νομικές επιφυλάξεις που θα διατυπωθούν, σε σχέση με την καταγγελία και ανακοίνωσε πως μέχρι αυτό να διευθετηθεί, θέτει εαυτόν εκτός της παράταξης της πλειοψηφίας.


Ο Θ. Γρίβας, πρόεδρος του Δ.Σ. της ΔΕΥΑ Αγρινίου απάντησε ως προς το τι διαπίστωσε η υπηρεσία στον συγκεκριμένο χώρο όπου βρέθηκε η παράνομη παροχή. Ειδοποιήθηκε η αστυνομία και προχωρά διαδικασία επιβολής διοικητικών κυρώσεων. Ο Γ. Παπαναστασίου τόνισε πως κάποιοι με αφορμή το γεγονός , επιχειρούν να σπιλώσουν την παράταξη του. «Δεν κρύψαμε τίποτε. Κάναμε οτι θα καναμε σε καθε άλλη αντίστοιχη περίπτωση. Πολύ σωστά κάνει ο κ. Κιτσοπάνος και τέθηκε εκτός παράταξης. Εμεις θα ακολουθήσουμε τα προβλεπόμενα» είπε χαρακτηριστικά.

Χορηγούμενη

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ VIDEO
aluxal web banner new logo Τοπική Διαφήμιση
tsiknas600x338 Τοπική Διαφήμιση

2 Σχόλια

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Διαβάστε Επίσης

Back to top button