ΕξελίξειςΡοή Ειδήσεων

ΚΝΕ Αιτωλοακαρνανίας: «Να δοθεί άμεση λύση και να μην κλείσει το 3ο Γυμνάσιο Αγρινίου»

«Να μην κλείσει το 3ο Γυμνάσιο Αγρινίου και να δοθεί άμεση λύση στο κτηριακό του ζήτημα», ζητά η Τ.Ο Αιτωλοακαρνανίας της ΚΝΕ.

Αναλυτικά:


«Να μην κλείσει το 3ο Γυμνάσιο Αγρινίου και να δοθεί άμεση λύση στο κτηριακό του ζήτημα!

Η κυβέρνηση της ΝΔ, το Υπουργείο Παιδείας και η Δημοτική Αρχή έχουν την πλήρη ευθύνη για την κατάσταση του 3ου Γυμνασίου. Το κτήριο δεν τηρεί τα κριτήρια καταλληλότητας για τη συνέχιση της λειτουργίας του και οι παραπάνω υπεύθυνοι το γνώριζαν εδώ και καιρό και ας μη ρίχνουν άλλου το μπαλάκι των ευθυνών. Όχι απλά οδηγούν σε αγωνία τους μαθητές, τους γονείς και τους εκπαιδευτικούς για το τι μέλλει γενέσθαι αλλά κυρίως εκθέτουν τους μαθητές και τους εκπαιδευτικούς καθημερινά σε κίνδυνο. Είναι πρόσφατο το παράδειγμα με τη πτώση σοβά στο Γυμνάσιο Αιτωλικού σε κεφάλι μαθητή εν ώρα μαθήματος, ενώ σε επικίνδυνα κτήρια βρίσκονται και μαθητές και σε άλλα σχολεία του νομού.

Χτυπάμε καμπανάκι κινδύνου και καλούμε τους μαθητές αλλά και όλο τη νεολαία του νομού να μη δεχθούν να μπαίνουν άλλο οι ζωές μας σε κίνδυνο!

Απαιτούμε να δοθεί άμεση λύση και να μην κλείσει το 3ο Γυμνάσιο. Να βρεθούν χώροι για να δημιουργηθούν νέα σχολικά κτίρια, για τη κάλυψη των αναγκών της πόλης και να συντηρηθούν και να εξοπλιστούν κατάλληλα τα ήδη υπάρχοντα. Η ΚΝΕ θα βρεθεί στο πλευρό μαθητών, εκπαιδευτικών και γονιών στο δίκαιο αγώνα για σχολείο ασφαλές και σύγχρονο».

Χορηγούμενη

EURO 2024

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Διαβάστε Επίσης

Back to top button