ΕξελίξειςΡοή Ειδήσεων

ΚΚΕ ενόψει περιοδείας Κουτσούμπα στην Αιτωλοακαρνανία: «Να δυναμώσουν όλοι τους αγώνες»

Για την επίσκεψη-περιοδεία του ΓΓ Δημήτρη Κουτσούμπα στην Αιτωλοακαρνανία προετοιμάζεται το ΚΚΕ. Η επίσκεψη θα πραγματοποιηθεί στις 22 Φεβρουαρίου και στο πλαίσιο αυτό παραχωρήθηκε σήμερα συνέντευξη τύπου στα γραφεία της ΝΕ Αιτωλοακαρνανίας στο Αγρίνιο.

Μίλησε το στέλεχος του ΚΚΕ, Τίμος Παπανικολάου, ο οποίος μεταξύ άλλων τόνισε:


«Αυτή την ώρα οι αγρότες της Αιτωλοακαρνανίας έχουν ξεκινήσει για το συλλαλητήριο της Αθήνας που φαίνεται ότι όμοιο του δεν θα υπάρξει. Αύριο είναι οι υγειονομικοί, οι φοιτητές μας καθημερινά αγωνίζονται. Οι αγρότες σήμερα δεν θα είναι μόνοι τους. Κοινά προβλήματα, κοινός αγώνας. Κατά της σαπίλας του συστήματος που ζούμε και βιώνουμε. Μέσα σε αυτό που υπάρχει σήμερα στην κοινωνία πραγματοποιείται η επίσκεψη του γραμματέα. Να κάνει το οδοιπορικό αυτό και να συζητήσει με τους Αιτωλοακαρνανίας για τα προβλήματα που τους απασχολούν καθημερινά. Θα ξεκινήσει από το νοσοκομείο Μεσολογγίου όπου τα προβλήματα είναι παρά πολύ μεγάλα. Δεν αποκλείεται ακόμη και να το κλείσει η Κυβέρνηση. Θα συνεχιστεί η επίσκεψη στο Αιτωλικό, θα περιοδεύσει στην πόλη και θα έχει συνάντηση με ψαράδες και αγρότες της περιοχής. Μιας και οι αγροτικές κινητοποιήσεις βρίσκονται σε αυτό το σημείο. Ακολούθως θα είναι στο Αγρίνιο όπου θα περπατήσει στο κέντρο. Πιστεύουμε και καλούμε τον κόσμο να πάρει μέρος. Να στηρίξουμε το οδοιπορικό αυτό. Η πραγματική λαϊκή αντιπολίτευση μπορεί να είναι τόσο ισχυρή όσο ισχυρό είναι το ΚΚΕ. Όσο πιο δυνατή η φωνή των κομμουνιστών τόσο πιο δυνατή η φωνή του λαού».

Ερωτώμενος αναφορικά με το αν θεωρεί ότι υπάρχει η πιθανότητα τα αιτήματα των αγροτών να ικανοποιηθούν μετά και τα όσα ειπώθηκαν στην συνάντησή τους με τον πρωθυπουργό, υπογράμμισε μεταξύ άλλων ότι «ο πρωθυπουργός εμπαίζει τους αγρότες. Είπε ότι έξυσε το βαρέλι και δεν έβγαλε ούτε σκουριά. Οι αγρότες ζητούν ότι δίνεται και στους μεγαλοεπιχειρηματίες, για αυτούς δεν υπάρχουν;».

Ερωτήθηκε δε και για το αν είναι συγκυριακή η άνοδος των ποσοστών του ΚΚΕ, αναφέροντας ότι:

«Δεν βλέπουμε μόνο την άνοδο των ποσοστών του ΚΚΕ αλλά και την άνοδο της λαϊκής αγανάκτησης. Πρέπει να αντιστοιχηθεί. Αυτό έχει συνολική πολιτική πρόταση για διαφορετική κοινωνία. Δεν είναι συγκυριακή η άνοδος των ποσοστών του. Πρέπει να γίνει όμως δυνατότερο. Το ΚΚΕ την δύναμη του την καταθέτει καθημερινά. Το ΚΚΕ τους καλεί όλους να δυναμώσουν τους αγώνες. Να δυναμώσει και μέσα στη Βουλή αλλά και μέσα στο λαό».

Το πρόγραμμα της επίσκεψης του ΓΓ του ΚΚΕ Δημήτρη Κουτσούμπα στις 22 Φεβρουαρίου είναι το εξής:

– Στις 10 π.μ. στο Νοσοκομείο Μεσολογγίου, θα συναντηθεί με γιατρούς και νοσηλευτικό προσωπικό του νοσοκομείου.

– Στις 11 π.μ. στο Αιτωλικό, στη Δυτική Γέφυρα, θα συναντηθεί με το Σωματείο των ψαράδων της Λιμνοθάλασσας Αιτωλικού-Μεσολογγίου και με εκπροσώπους αγροτικών συλλόγων της περιοχής.

– Στις 12.30 μ.μ. θα πραγματοποιήσει περιοδεία στην Κεντρική Αγορά του Αγρινίου (στην οδό Παπαστράτου) και θα συζητήσει με εκπροσώπους συλλόγων, εμποροϋπαλλήλων και καταστηματαρχών της πόλης.

Χορηγούμενη

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ VIDEO
aluxal web banner new logo Τοπική Διαφήμιση
tsiknas600x338 Τοπική Διαφήμιση

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Διαβάστε Επίσης

Back to top button