Καθυστερούν τα έργα στο Υδραγωγείο του Δοκιμίου

Αναβολή υπήρξε σε ότι αφορά τις παρεμβάσεις συντήρησης στο παλιό υδραγωγείο του Δοκιμίου.

Πολίτες επικοινώνησαν με το agriniopress.gr και εξέφρασαν τις ανησυχίες τους καθώς δεν υπήρξαν σημαντικές αλλαγές στον χώρο του υδραγωγείου το τελευταίο διάστημα, αν και είχαν λάβει διαβεβαιώσεις ότι άμεσα θα ξεκινούσαν έργα αποκατάστασης του.


Η μεγάλη αυτή τσιμεντένια κατασκευή, από το 1963 κάλυπτε επί δεκαετίες ολόκληρες τις ανάγκες ύδρευσης του Δοκιμίου ωστόσο, τα τελευταία χρόνια βρίσκεται σε αχρησία, κατόπιν της σύνδεσης του δικτύου ύδρευσης με αυτό του Αγρινίου.

Λόγω της παλαιότητας της κατασκευής κάτοικοι της περιοχής έχουν διαμαρτυρηθεί πολλάκις στο παρελθόν ενώ παράλληλα το υδραγωγείο βρίσκεται σε αρκετά πυκνοκατοικημένο χώρο.

Οι εργασίες, οι οποίες θα ολοκληρωνόταν μέσα σε δύο με τρεις εβδομάδες, ήταν προγραμματισμένες στις αρχές του καλοκαιριού αλλά δεν προχώρησαν.

Σύμφωνα με πληροφορίες του agriniopress.gr, λόγω του μεγέθους του έργου, το επόμενο διάστημα, αναμένεται να ανακηρυχτεί διαγωνισμός για την ανάληψή του από ανάδοχο.

Οι αλλαγές που θα γίνουν είναι αρκετές, ενώ το κόστος δεν θα είναι μικρό, καθώς θα αλλάξει όλο το εξωτερικό μέρος του υδραγωγείου όπως και όλος ο υδατόπυργος.

Χορηγούμενη
Share
Published by
PressRoom
Tags: Δοκίμι έργα Υδραγωγείο