«Πέφτουν» οι υπογραφές στην σύμβαση για τα έργα στο γήπεδο του Παναιτωλικού

Αύριο Τρίτη 12 Μαρτίου

Ημέρα… υπογραφών θα είναι η αυριανή (12/3) για τον Παναιτωλικό. Όχι, δεν γίνεται λόγος για κάποια… μεταγραφή μα για την σύμβαση των εργασιών στο γήπεδο.

Χρειάστηκε να περάσουν αρκετοί μήνες αναμονής ώστε να «μπει το νερό στο αυλάκι», με τις γραφειοκρατικές διαδικασίες να επιφέρουν καθυστερήσεις συγκριτικά με τα όσα αναμένονταν.


Ωστόσο, αύριο Τρίτη 12 Μαρτίου, ως «δώρο γενεθλίων», θα μπορούσε εύστοχα να επισημάνει κανείς, υπογράφεται η σύμβαση της Περιφέρειας με την ανάδοχο εταιρεία. Αναμένονται μάλιστα και επίσημες ανακοινώσεις εντός ωρών.

Προ διαστήματος η Οικονομική Επιτροπή της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας ανέδειξε με απόφασή της τον ανάδοχο του έργου, που είναι η «ΑΒΡΑΝΑΣ ΑΤΕ» (με έκπτωση 11,27%).

Στις εργασίες αναβάθμισης του γηπέδου έχει προστεθεί και η εγκατάσταση φωτοβολταϊκού συστήματος για τον ηλεκτροφωτισμό. Ο προϋπολογισμός είναι πλέον στα 2,3 εκατ. ευρώ (από 1,5 εκατ. αρχικά). Το έργο χρηματοδοτείται από εθνικούς πόρους του Προγράμματος Δημοσίων Επενδύσεων.

Η Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας έχει δημοπρατήσει το πρώτο υποέργο της συνολικής πράξης, που αφορά τις εργασίες στην μικρή εξέδρα του γηπέδου (οδός Νικηταρά) και την εξωτερική διαμόρφωση επί της οδού Προυσιωτίσσης.

Τα επόμενα υποέργα (αναμένεται η δημοπράτησή τους) περιλαμβάνουν την διαμόρφωση μουσείου 375 τ.μ. με εκθέματα από όλες τις φάσεις της ιστορίας της ομάδας καθώς και επανασχεδιασμό του φωτισμού του γηπέδου, με λαμπτήρες LED.

Χορηγούμενη
Share
Published by
PressRoom
Tags: γήπεδο έργα Παναιτωλικός