Pressαρίσματα

Καθαρίζει το ποδόσφαιρο, έφτασε ο Βίκτωρας Μητρόπουλος!

sup-mitropoulosΌσοι δεν είναι με την σημερινή ΕΠΟ, διότι αλλάζουν κανάλι ή θέση όταν βλέπουν ευτραφείς κυρίους με μούσια και δερμάτινα μπουφάν στα γήπεδα, έπαθαν ένα σχετικό ταράκουλο όταν έμαθαν για την επάνοδο στα ποδοσφαιρικά πράγματα ενός παλιού ποδοσφαιρανθρώπου- και προέδρου της ΕΠΑΕ άλλοτε- του μεγίστου Βίκτωρος Μητρόπουλου.

Αλλά επειδή ο πρόεδρος του Παναιτωλικού δεν ήταν εδώ εκείνη την εποχή, καλά θα κάνει να ενημερωθεί προς τα που πάει η εξυγίανση του ποδοσφαίρου και, κατά συνέπεια, που ρίχνει τα ωραία του λεφτά στον Παναιτωλικό.

Αναβλήθηκαν οι εκλογές της ΕΠΟ(αν δεν ματαιώθηκαν οριστικά) και η FIFA με την UEFA ήδη γούρλωσαν τα μάτια και έπεσαν και πάλι από δίπλα μας.

Ο παλιός υπουργός αθλητισμού(διέπρεψε κι αυτός, τι να σου πω), Γιώργος Φλωρίδης, έκανε το σχόλιο στον λογαριασμό του στο twitter όταν έμαθε τα καθέκαστα: “Ολοκληρώθηκε ΚΑΙ στο ποδόσφαιρο η “κάθαρση” Τσίπρα-Κοντονή: ανέλαβε ο κ. Βίκτωρ Μητρόπουλος!!!”. Όχι τυχαία, γνωρίζονται από παλιά…

Πάντως δεν πρέπει να μπλέκει κανείς τον Βίκτωρα με τον Θωμά. Ο Θωμάς ήταν 30 χρόνια φίλος του Μεγάλου(ένας ήταν ο Μεγάλος ή Θείος) και είχε κάποιον καιρό κακές σχέσεις με τον Βίκτωρα εξαιτίας του δόγματος “Ο…μπιιιπ και το Αιγάλεω να κερδάνε και οι άλλοι να πάνε να..μπιιιπ”!

Τον είχε σαν γιο τον Βίκτωρα παλιά ο Θωμάς, μέχρι και φυλακή είχε κάνει για πάρτη του για οικονομικά ζητήματα(τι έχουμε ζήσει, ω Θεοί…), αλλά οι σχέσεις τους επανήλθαν μετά από μεγάλη ψύχρα.

Μεσολάβησε ένα πολύ χαρούμενο περιστατικό όταν είχαν βγει κάτι πιστόλια στη Φιλαδέλφεια μετά από μια επική διαιτησία του ηρωικού Δημητρόπουλου (που είχε φέρει το ματς 0-2 μεταξύ της τοπικής ομάδας και της δεύτερης ομάδας που συμπαθούσε ο Θωμάς), για την οποία δεν είχε πληροφορήσει ο ένας αδερφός τον άλλο, ότι θα είναι ελαφρώς…μεροληπτική. Σε ματς κεκλεισμένων των θυρών μάλιστα!

Περάσαν μήνες και χρόνια, τσακώθηκαν οι Μητρόπουλοι με τον Γκαγκάτση, έφυγαν όλοι και να τώρα που επανέρχονται! Οπότε με σιγουριά μπορούμε να περιμένουμε κάθαρση και αλλαγή σελίδας! Δεν έχει σημασία με ποιον είναι τώρα ο Βίκτωρας, σύντομα θα αποδειχτεί ότι είναι πάντα με τον Βίκτωρα.

Πρόεδρε Κωστούλα, αν βλέπεις να επανέρχεται ο Βίκτωρ Μητρόπουλος στην μπάλα, να θυμηθείς και όλα τα συμπαρομαρτούντα της εποχής μέχρι που πλακώθηκε στα δικαστήρια με τον Φλωρίδη, αθωώθηκε, αλλά δεν μπόρεσε και να ασχοληθεί περαιτέρω.

Πεσίματα, παραλιακά “μαγαζά” με την καλύτερη φύλαξη και τους καλύτερους… πελάτες, πιστολίδια στα γήπεδα και άλλα τέτοια λατινοαμερικάνικα χαρακτήριζαν εκείνη την εποχή. Και ξέροντας ποιοι άλλοι κάθονται στο ίδιο τραπέζι, ποιοι είναι “απέναντι” και ποιοι “από δω”, πάρε κράνος, πρόεδρε, πάντα είναι χρήσιμο και κατά περιόδους φοριέται πολύ στο ελληνικό φουτμπόλ…

η συντακτική φουτμπολική μονάδα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close