Lifestyle & PeopleΡοή Ειδήσεων

Καλύβια Αγρινίου: Πώς χρησιμοποίησε το τρακτέρ του για το ψήσιμο του οβελία! (φωτο)

Έναν πρωτότυπο και ευφάνταστο τρόπο βρήκε ένας κάτοικος των Καλυβίων Αγρινίου για το ψήσιμο του οβελία, αφού χρησιμοποίησε το… τρακτέρ του για να γυρίσει την σούβλα και να γίνει… σωστά η δουλειά!

Πιθανά χάλασε ο ηλεκτρικός μηχανισμός για τη σούβλα, οπότε «πενία τέχνας κατεργάζεται» και ο χωριανός Μπάμπης Διονυσάτος, βρήκε μια άλλη λύση για να κάνει κάπως ανορθόδοξα τη δουλειά του, χρησιμοποιώντας το… παρτικόφ από ένα μικρό τρακτέρ μάρκας Φόρντ!


Δεν γνωρίζουμε αν το ψήσιμο του οβελία με αυτή την μέθοδο είχε τελικά το καλύτερο γευστικό αποτέλεσμα, σίγουρα πάντως ο τρόπος που επέλεξε ο συγχωριανός μας αποτελεί καινούργια “πατέντα” ψησίματος που ίσως μελλοντικά, ποιος ξέρει, την αντιγράψουν και άλλοι…!!!

https://kalyvia.gr

Χορηγούμενη

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ VIDEO
aluxal web banner new logo Τοπική Διαφήμιση
pap tsalafouti cake 1000x563px Τοπική Διαφήμιση

Ένα Σχόλιο

  1. Δεν υπάρχει στα ελληνικά λέξη παρτικοφ. Η Ελληνοποίηση της προέρχεται απο το part take off. Τέλος πάντων. Παλιά που δεν είχαμε μοτέρ για την σούβλα, την γυρίζαμε με το χέρι, ούτε με τρακτέρ, ούτε με μπουλντόζα ούτε με ερπυστριοφόρο.

Γράψτε απάντηση στο Κωστας Ακύρωση απάντησης

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Διαβάστε Επίσης

Back to top button