Δυτική ΕλλάδαΡοή Ειδήσεων

Καινούργιο: Ανησυχούν για τα αντιπλημμυρικά έργα στο «Λιγόρεμα»

Οι κάτοικοι ζητούν επίσημη ενημέρωση από την Περιφέρεια για την εξέλιξη των εργασιών

Ανησυχούν για τα αντιπλημμυρικά έργα στη θέση «Λιγόρεμα» στο Καινούργιο οι κάτοικοι της περιοχής.

Ενόψει χειμώνα οι κάτοικοι ζητούν επίσημη ενημέρωση από την Περιφέρεια για την εξέλιξη των εργασιών.


Όπως υπογραμμίζουν «αυτό που ζούμε κάθε χρόνο είναι μαρτύριο και το ρέμα έχει εξελιχθεί σε εφιάλτη των τοπικών κατοίκων».

Αναλυτικά:

«Καινούργιο: Ερώτηση Κατοίκων ‘Λιγορέματος’ προς Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδος για τα αντιπλημμυρικά έργα που πρέπει να πραγματοποιηθούν στη θέση ‘’Λιγόρεμα’’.

Βλέπουμε ότι το καλοκαίρι τελειώνει και δεν υπάρχει κάποια κινητικότητα σχετικά με το έργο που έπρεπε ήδη να έχει αρχίσει εδώ και καιρό.

Πριν ένα μήνα περίπου ενημερωθήκαμε από ανάρτηση που έγινε σε διάφορες ιστοσελίδες ότι το μόνο που έμενε ήταν η έγκριση από τη Υπηρεσία Νεωτέρων Μνημείων και Τεχνικών έργων και ότι το έργο θα αρχίσει άμεσα αλλά ακόμα μέχρι και σήμερα περιμένουμε να έρθουν για το έργο.

Αυτό που ζητάμε να μάθουμε είναι αν το έργο θα πραγματοποιηθεί και δεν θα πάρει αναβολή πάλι όπως γίνεται εδώ και πέντε χρόνια. Αυτό που ζούμε κάθε χρόνο είναι μαρτύριο και το ρέμα έχει εξελιχθεί σε εφιάλτη των τοπικών κατοίκων.

Αναμένουμε επίσημη ενημέρωση από την Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδος.

ΚΑΤΟΙΚΟΙ ΛΙΓΟΡΕΜΑΤΟΣ»

Τοπική Διαφήμιση
Τοπική Διαφήμιση

Ένα Σχόλιο

  1. Αγαπητοί συντοπίτες όσο υπάρχουν συγχωριανοι σας που μπαζωνουν το Λιγορεμα με τη πρώτη ευκαιρία τα τελευταία 10 χρονια, το ρέμα θα πλημμυρίζει και λόγω της κλιματικής αλλαγής. Αλήθεια αναρωτήθηκα τε ποιος ήταν ο πρόεδρος της κοινότητας και ο μηχανικός που έκαναν τις σχετικές παρεμβάσεις π. Χ. σωληνωτα, στενεμα της κοιτης του ρεμματος; δυστυχώς ζουν και περηφανευονται για τα έργα τους. Αυτά.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Διαβάστε Επίσης

Back to top button