Δυτικά ΕπιχειρείνΡοή Ειδήσεων

Η «καρδιά» της επιχειρηματικότητας «χτυπά» στο «Δυτικά Επιχειρείν 2022»: Τι δήλωσαν Τσιχριτζής και Χατζηθεοδοσίου

Τα βλέμματα στραμμένα στις αναπτυξιακές προοπτικές της Αιτωλοακαρνανίας και της Δυτικής Ελλάδας είναι σήμερα, δοθείσης της ευκαιρίας της διοργάνωσης του συνεδρίου «Δυτικά Επιχερείν 2022» στο Αγρίνιο και στον πολυχώρο Emileon.

Εκπροσωπώντας τον επιχειρηματικό κόσμο, δηλώσεις παραχώρησαν ο Πρόεδρος του Εμπορικού και Βιομηχανικού Επιμελητηρίου Αιτωλοακαρνανίας, Παναγιώτης Τσιχριτζής, ο οποίος απηύθυνε και εισαγωγική τοποθέτηση κατά τις εργασίες του συνεδρίου, καθώς και ο Πρόεδρος του Επαγγελματικού Επιμελητηρίου Αθηνών, Ιωάννης Χατζηθεοδοσίου, ο οποίος και υπήρξε εκ των κεντρικών ομιλητών του.


Ο κ. Τσιχριτζής ανέφερε:

«Αναβαθμισμένο το δεύτερο συνέδριο «Δυτικά Επιχειρείν». Ελπίζουμε τα αποτελέσματα που θα εξαχθούν να βοηθήσουν τον επιχειρηματικό κόσμο της Αιτωλοακαρνανίας να προχωρήσει σε διαφορετική κατεύθυνση ώστε να έχουμε και να δρομολογήσουμε νέες αναπτυξιακές προσπάθειες».

Από μεριάς του ο κ. Χατζηθεοδοσίου τόνισε:

«Είναι πολύ σημαντικό για την Αιτωλοακαρνανία να γίνονται συνέδρια που μπορούν πραγματικά να βοηθήσουν στην ανάπτυξη της περιοχής.

Σήμερα που η χώρα περνά μέσα από σημαντικές πολύ δυσκολίες, τις “συμπληγάδες” της ακρίβειας και του πληθωρισμού, μεγάλο όπλο για την περιοχή είναι το ταμείο ανάκαμψης και το ΕΣΠΑ.

Με συντονισμένες προσπάθειες μπορούν να έρθουν κονδύλια στην περιοχή, να κρατήσουν τον κόσμο εδώ, να γίνουν έργα για να έρθουν στην επιφάνεια οι πολύ μεγάλες ομορφιές και δυνατότητες της Αιτωλοακαρνανίας.

Θα πρέπει να πούμε και μία ακόμα φορά ότι είναι μία περιοχή που έχει ένα σπουδαίο εργατικό δυναμικό, έχει σημαντικούς επιχειρηματίες που αν τους δοθούν οι ευκαιρίες μπορούν να αναπτύξουν την περιοχή και να αποτελέσουν τον άξονα στη Δυτική Ελλάδα.

 

 

Τοπική Διαφήμιση
Τοπική Διαφήμιση

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Διαβάστε Επίσης

Back to top button