ΑγοράΡοή Ειδήσεων

Φίλτρα νερού για όλους τους χώρους – Η καλύτερη επιλογή για υγεία και ευεξία!

Τα φίλτρα νερού είναι πλέον πασίγνωστα για τις ιδιότητές τους και πολλά από τα νοικοκυριά τα τοποθετούν στις οικίες τους, είτε για να αποφύγουν την κατανάλωση και την επιπλέον χρέωση των εμφιαλωμένων, είτε για να έχουν καθαρό και κρυστάλλινο νερό στο σπίτι και τον επαγγελματικό χώρο.

Οι συσκευές πάγκου είναι οι πιο γνωστές και χωρίζονται σε δύο κατηγορίες, οι οποίες είναι αυτές που συνδέονται απευθείας στην κρύα παροχή της κουζίνας όπου μπορείτε να ανοίγετε την βρύση σας και να απολαμβάνετε κανονικά το φιλτραρισμένο νερό και από την άλλη συσκευές, οι οποίες διαθέτουν το δικό τους βρυσάκι, το οποίο τοποθετείται δίπλα από το δικό σας.


Συνήθως τα φίλτρα μπαίνουν είτε στον άνω είτε στον κάτω πάγκο, μέσα σε λίγα λεπτά από το ειδικό συνεργείο. Η Health &Life είναι μία εταιρεία, η οποία σας προσφέρει μόνο προνόμια με φίλτρα νερού πιστοποιημένα και δοκιμασμένα σε μελέτες.

φίλτρα νερού βρύσης Cumax-1 και CarbonOne είναι από τα πιο γνωστά προϊόντα, τα οποία επιλέγονται από πολλούς καταναλωτές, είναι από την αρχή ως το τέλος κατασκευασμένα υπό αυστηρές προδιαγραφές και έχουν αποδείξει ότι καταφέρνουν το καλύτερο φιλτράρισμα.

Μπορούν να τοποθετηθούν κάτω από τον πάγκο της κουζίνας σας , συνδεδεμένα με την παροχή του νερού, ώστε απευθείας η βρύση να βγάζει το φιλτραρισμένο νερό, το οποίο είναι κατάλληλο για πόση και για μαγείρεμα.

Ποια πλεονεκτήματα συναντάμε στα φίλτρα κάτω πάγκου;

Ο χώρος της κουζίνας παραμένει ελεύθερος, χωρίς να χρειάζεται να παραμερίσετε τα προσωπικά είδη που υπάρχουν και σας βοηθούν στο μαγείρεμα και στις καθημερινές λειτουργίες μαγειρέματος.

Η κατανάλωση του νερού γίνεται απλά από την βρύση, χωρίς να χρειάζεται -όπως παλιά- να ανοίγετε και να κλείνετε ξεχωριστή βρύση ή να αποθηκεύετε σε μία κανάτα το νερό.

Φυσικά, με αυτά τα φίλτρα απαλλάσσετε τον οργανισμό σας από χημικές ενώσεις, χλώριο, σκόνες, βακτήρια και φυτοφάρμακα τα οποία μπορεί να έχουν περάσει στο ποτήρι σας.

Παραγγείλετε και να ενημερωθείτε για φίλτρα νερού ή ψύκτες νερού.

Τοπική Διαφήμιση
Τοπική Διαφήμιση

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Διαβάστε Επίσης

Back to top button