Δυτική ΕλλάδαΡοή Ειδήσεων

ΕΣΠΕΑΙΤ: Προτρέπει τους στρατιωτικούς να διεκδικήσουν αποζημίωση για τη νυχτερινή τους εργασία

Προτροπή προς τους στρατιωτικούς της Αιτωλοακαρνανίας εκφράζει η Ένωση Στρατιωτικών Περιφερειακής Ενότητας Αιτωλοακαρνανίας να ακολουθήσουν την διαδικασία της δικαστικής οδού για να επιτύχουν την καταβολή αποζημίωσης για τη νυχτερινή τους εργασία.

Η ανακοίνωση της ΕΣΠΕΑΙΤ αναφέρει:


«Αγαπητοί συνάδελφοι της Αιτωλοακαρνανίας,

Πλέον είναι πραγματικότητα η καταβολή χρηματικών ποσών σε συναδέλφους μας που διεκδίκησαν δικαστικά την νυχτερινή τους εργασία. Τις προηγούμενες ημέρες συνάδελφοι μας είδαν στους τραπεζικούς τους λογαριασμούς να πιστώνονται ποσά που φτάνουν τα 1500€ και αφορούν αγωγές για τα έτη 2017-18.

Η διεκδίκηση μέσω της δικαστικής οδού έδειξε ότι με σοβαρότητα και υπευθυνότητα μπορούμε να προσπεράσουμε τις παθογένειες του πολιτικού συστήματος και παίρνοντας την κατάσταση στα χέρια μας, να επιτύχουμε αυτό που θα έπρεπε να γίνει από την αρχή και για όλους τους στρατιωτικούς. Δηλαδή η άμεση εφαρμογή του νόμου από τις Κυβερνήσεις και η καταβολή της αποζημίωσης σε όλα τα στελέχη άμεσα από το 2017.

Δυστυχώς όμως η Πολιτεία δεν είναι διατεθειμένη να καταβάλει αναδρομικά, από το 2017, σε όλα τα στελέχη την νυχτερινή τους αποζημίωση.

Όσοι εμπιστεύτηκαν την ΕΣΠΕΑΙΤ, την ΠΟΜΕΝΣ και γενικά την θεσμική εκπροσώπηση τώρα δικαιώνονται και λαμβάνουν τα χρήματά τους.

Αγαπητοί συνάδελφοι της Αιτωλοακαρνανίας,

σας προτρέπουμε όλους να ακολουθήσετε την διαδικασία της δικαστικής οδού ώστε να μην χάσετε επιπλέον χρήματα που θα βοηθήσουν εσάς και τις οικογένειες σας.

Εγγραφείτε, συμμετέχετε, διεκδικήστε γιατί ποτέ και τίποτα δεν θα μας χαριστεί.

Για το Διοικητικό Συμβούλιο Ε.Σ.Π.Ε.ΑΙΤ.             

                  Ο Πρόεδρος                                                       Ο Γεν. Γραμματέας  

         Χονδρογιάννης Βασίλειος                                   Λεμονιάς Απόστολος»

Τοπική Διαφήμιση
papathnasio blue Τοπική Διαφήμιση

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Διαβάστε Επίσης

Back to top button