Εκτίει με Παναιτωλικό ο Πλατέλλας – Με απουσίες η προπόνηση του ΟΦΗ

Στο γυμναστήριο, ένεκα των καιρικών συνθηκών και με απουσίες προπονήθηκε την Τρίτη (15/01) ο ΟΦΗ, καθώς οι Γιαννούλης, Στρέζος, Ντίνας, Σασί και Παπαστεριανός έκαναν ατομικό και θεραπεία.

Το μεσημέρι ολοκληρώθηκε η προπόνηση των «μελανόλευκων», που ακολούθησαν πρόγραμμα στο γυμναστήριο, λόγω των κακών καιρικών συνθηκών.


Το ιατρικό δελτίο του Νίκου Παπαδόπουλου είναι για άλλη μια φορά γεμάτο, αφού ο Γιαννούλης έκανε ατομικό εξαιτίας ενός σφιξίματος στον δικέφαλο, όπως και ο Ντίνας λόγω ενοχλήσεων στον προσαγωγό. Η κατάστασή τους θα εκτιμηθεί τις επόμενες μέρες. Εκτός ομαδικού προγράμματος έμεινε και ο Στρέζος, με την κατάστασή του πάντως να μην εμπνέει ανησυχία.

Ατομικό συνέχισε και ο Σάσι, λόγω των γνωστών ενοχλήσεων στη μέση, όμως υπάρχει αισιοδοξία ότι θα προλάβει το παιχνίδι με τον Παναιτωλικό (20/01, 15:00). Από την πλευρά του ο Παπαστεριανός έκανε θεραπεία.
Εξάλλου για την αναμέτρηση στο Γεντί Κουλέ με τους Αγρινιώτες δεν υπολογίζεται ο Βαγγέλης Πλατέλλας, που θα εκτίσει την ποινή της μιας αγωνιστικής λόγω συμπλήρωσης τεσσάρων κίτρινων καρτών.

gazzetta.gr

Χορηγούμενη
Share
Published by
PressRoom
Tags: OΦΗ Βαγγέλης Πλατέλλας εκτίει Παναιτωλικός