Παναιτωλικός: Θέμα χρόνου η ανανέωση Πετράκη

Ο στόχος της παραμονής του Παναιτωλικού στην Super League επετεύχθη μία αγωνιστική πριν την ολοκλήρωση του πρωταθλήματος, μετά την επικράτηση με 1-0 επί του Ατρομήτου, σε συνδυασμό με την ήττα της Κηφισιάς με 2-3 στην Καισαριανή από τον ΠΑΣ Γιάννινα.

Παράλληλα, έχει ξεκινήσει για την ομάδα του Αγρινίου ο προγραμματισμός για την επόμενη αγωνιστική περίοδο, αφού ανανέωσε ήδη το συμβόλαιό του μέχρι το 2026 ο Γιώργος Λιάβας και έπεται συνέχεια, καθώς τα συμβόλαια 19 ακόμη ποδοσφαιριστών ολοκληρώνονται το καλοκαίρι και θα γίνουν συζητήσεις για αρκετές ανανεώσεις.


Σύμφωνα με πληροφορίες, η διοίκηση της ομάδας του Αγρινίου δεν το κρύβει ότι είναι ευχαριστημένη από τη δουλειά του Γιάννη Πετράκη, ενώ και εκείνος έχει εκφράσει ανοιχτά την ικανοποίησή του από τις συνθήκες που συνάντησε από την πρώτη ημέρα της παρουσίας του στο Αγρίνιο.
Παναιτωλικός και Πετράκης φαντάζει θέμα χρόνου πως θα συνεχίσουν μαζί. Σε μία προέκταση του έργου της πορείας που είχε ξεκινήσει στις πρώτες ημέρες του περασμένου Οκτώβρη.

Από τη στιγμή που οι δύο πλευρές δώσουν τα χέρια θα κληθούν να ξεκινήσουνε τον σχεδιασμό για την επόμενη αγωνιστική περίοδο.

fosonline.gr

Χορηγούμενη
Share
Published by
PressRoom
Tags: Παναιτωλικός Πετράκης