Τέχνες

Eαρινό εργαστήρι φωτογραφικής έκφρασης στο Αγρίνιο

parko

Διοργάνωση – Εισηγητής: Λεωνίδας Φραγκούλης – αρχιτέκτων, φωτογράφος. Το εαρινό εργαστήρι, διάρκειας 3 μηνών, απευθύνεται σε όσους βρίσκονται ήδη σε επαφή με την φωτογραφία και επιθυμούν να την προάγουν ως ένα προσωπικό τρόπο έκφρασης. Θα δοθεί ιδιαίτερη σημασία στην ιδιοσυγκρασία του κάθε συμμετέχοντα ώστε να μπορέσει να υιοθετήσει πρακτικές που θα τον οδηγήσουν στη δημιουργία προσωπικού φωτογραφικού έργου.

Περιεχόμενο: Ιστορικά στοιχεία της φωτογραφίας και της τέχνης, αισθητική της εικόνας, φωτογραφική σύνθεση του κάδρου, προγράμματα επεξεργασίας, παρουσίαση μεγάλων φωτογράφων και κυρίως ανίχνευση προσωπικών τρόπων σχηματισμού μιας φωτογραφικής εργασίας. Επίσης, θα γίνει πρακτική εξάσκηση πάνω στα επιλεγμένα θέματα, εφόσον αυτό είναι επιθυμητό από τους συμμετέχοντες. Ωστόσο, το πρόγραμμα θα είναι ανοικτό και διαμορφώσιμο ανάλογα με τις επιθυμίες και τις ανάγκες των συμμετεχόντων.

Ημερομηνίες: Κάθε Σάββατο 6-9 το απόγευμα από 3 Μαρτίου έως 26 Μαϊου 2018. Το Σάββατο 24 Φεβρουαρίου, 6-7 το απόγευμα, θα γίνει δωρεάν συνάντηση γνωριμίας με όσους επιθυμούν να γνωρίσουν από κοντά την δομή των μαθημάτων και να θέσουν διευκρινιστικά ερωτήματα. Το ωράριο μπορεί να τροποποιηθεί αν αυτό εξυπηρετεί την πλειονότητα των συμμετεχόντων. Επίσης, θα υπάρχουν και εκτός ωραρίου ατομικές συναντήσεις, για επίλυση τυχόν προβλημάτων καθώς και για την παρακολούθηση της εξέλιξης των εργασιών.

Συμμετοχή: Ανώτατος αριθμός συμμετεχόντων: 10 άτομα από 18 ετών και άνω. Σε περίπτωση εκδήλωσης ενδιαφέροντος περισσότερων ατόμων, θα δημιουργηθούν και άλλες ομάδες σε διαφορετικές ημέρες (εκτός Δευτέρας και Κυριακής).

Eξοπλισμός: Οποιαδήποτε ψηφιακή φωτογραφική μηχανή (όχι κινητό). Χρήσιμο για τα μαθήματα (όχι απαραίτητο) είναι και ένα laptop, ενώ θεωρείται δεδομένη η ύπαρξη ηλεκτρονικού υπολογιστή.

Επικοινωνία και πληροφορίες για το κόστος συμμετοχής: m: 6988642419, t: 2641102949, mail: frag_leon@yahoo.gr και inbox: https://www.facebook.com/leon.fragu… Οδός Μάρκου Μπότσαρη 11 – 30132 Αγρίνιο

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Διαβάστε Επίσης

Back to top button