ΑυτοδιοίκησηΡοή Ειδήσεων

Δημοτικό Συμβούλιο Αγρινίου: Ομόφωνα ψήφισμα κατά της υποβάθμισης της Δικαιοσύνης στην Αιτωλ/νία

Ομόφωνο ψήφισμα εξέδωσε το Δημοτικό Συμβούλιο Αγρινίου κατά της υποβάθμισης της Δικαιοσύνης στην Αιτωλοακαρνανίας, θίγοντας το ζήτημα της πιθανής κατάργησης του Εφετείου Δυτικής Στερεάς με έδρα το Αγρίνιο καθώς της παραμονής του Πρωτοδικείου στην πόλη.

«Με την σταδιακή υποβάθμιση διά της περιφερειοποίησής, του, όπως διαφαίνεται, του Εφετείου Δυτικής Στερεάς Ελλάδας με έδρα το Αγρίνιο και με την εξέταση εάν θα παραμείνει και το Πρωτοδικείο στην πόλη μας, εύκολα αντιλαμβάνεται ο καθένας μας, ότι έρχονται και οι επόμενες υποβαθμίσεις», υπογραμμίζεται.


Αναλυτικά:

ΔΗΜΟΣ ΑΓΡΙΝΙΟΥ

ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ

ΨΗΦΙΣΜΑ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΥΠΟΒΑΘΜΙΣΗΣ ΤΗΣ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗΣ ΣΤΗΝ ΑΙΤΩΛΟΑΚΑΡΝΑΝΙΑ 

Το Δημοτικό Συμβούλιο του Δήμου Αγρινίου κατά την 11η/2023 τακτική συνεδρίασή του που διεξήχθη δια ζώσης και με τηλεδιάσκεψη (μεικτή) την Δευτέρα 27 Νοεμβρίου 2023 (επί παρόντων 25 Δημοτικών Συμβούλων) έλαβε ΠΑΜΨΗΦΕΙ

Το κάτωθι ψήφισμα:

Όχι άλλος υποβιβασμός στην Αιτωλοακαρνανία γενικότερα και στο Αγρίνιο ειδικότερα.

Το θέμα δεν αφορά μία συντεχνία αλλά το σύνολο της κοινωνίας. Δεν αφορά τα οικονομικά μιας επιστημονικής μερίδας συμπολιτών μας αλλά το κύρος μιας ολόκληρης πόλης. Αφορά τον σεβασμό στον κόσμο του Αγρινίου που βάλλεται με συνεχείς υποβιβασμούς. Στην παιδεία, στον τουρισμό, στις μετακινήσεις, στις οδικές συνδέσεις και αρτηρίες, στον πολιτισμό και εν τέλι στην μικροοικονομία της περιοχής.

Με την σταδιακή υποβάθμιση διά της περιφερειοποίησής, του, όπως διαφαίνεται, του Εφετείου Δυτικής Στερεάς Ελλάδας με έδρα το Αγρίνιο και με την εξέταση εάν θα παραμείνει και το Πρωτοδικείο στην πόλη μας, εύκολα αντιλαμβάνεται ο καθένας μας, ότι έρχονται και οι επόμενες υποβαθμίσεις.

ΟΧΙ ΣΤΗΝ ΚΑΤΑΡΓΗΣΗ Η΄ ΜΕΤΑΚΙΝΗΣΗ ΤΟΥ ΕΦΕΤΕΙΟΥ ΔΥΤΙΚΗΣ ΣΤΕΡΕΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΣΤΗΝ ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ ΑΛΛΑΓΗ ΤΗΣ ΣΗΜΕΡΙΝΗΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΚΑΙ ΕΔΡΑΣ ΤΟΥ ΠΡΩΤΟΔΙΚΕΙΟΥ ΑΓΡΙΝΙΟΥ.

Advertisements

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ VIDEO
aluxal web banner new logo Τοπική Διαφήμιση
pap tsalafouti cake 1000x563px Τοπική Διαφήμιση

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Διαβάστε Επίσης

Back to top button