ΑυτοδιοίκησηΠροτεινόμεναΡοή Ειδήσεων

Δημοτική παράταξη Παπαναστασίου: Ανεξαρτητοποίηση Γκρίζη-Μελιάδη

«Δυστυχώς, τα προβλήματα της πόλης διογκώνονται, η τοπική οικονομία συρρικνώνεται και η παρούσα Δημοτική Αρχή αδυνατεί να βρει τις κατάλληλες λύσεις»

Η κυοφορούμενη διαφοροποίηση των κ. Γκρίζη και Μελιάδη από την δημοτική παράταξη του δήμαρχου Γιώργου Παπαναστασίου, πήρε σήμερας Πέμπτη σάρκα κι οστά.

Με δήλωση του οι δυο πρώην αντιδήμαρχοι και στενοί συνεργάτες του κ. Παπαναστασίου στην πρώτη θητεία του, δηλώνουν την αποχώρηση τους – ανεξαρτητοποίηση τους, με αιχμές προς την δημοτική αρχή:


«Πριν από λίγο καταθέσαμε επιστολή μας προς το Προεδρείο του Δημοτικού Συμβουλίου Αγρινίου, με την οποία δηλώνουμε την αποχώρησή μας από τη δημοτική παράταξη «Αγρίνιο Νέα Αρχή – Τόπος να ζεις» και την απόφασή μας να παραμείνουμε στο Δημοτικό Συμβούλιο Αγρινίου ως ανεξάρτητοι δημοτικοί σύμβουλοι, όπως ακριβώς προβλέπεται από τις κείμενες διατάξεις και τις σχετικές εγκυκλίους του Υπουργείου Εσωτερικών.

Απευθυνόμενοι, με απόλυτο σεβασμό, προς τους συνδημότες και τις συνδημότισσες που μας τίμησαν με τη ψήφο τους, αλλά και σε όλη την τοπική κοινωνία, τους διαβεβαιώνουμε ότι με την ίδια διάθεση, τον ίδιο ζήλο και αυταπάρνηση θα συνεχίσουμε να τιμάμε την ψήφο τους και ως ανεξάρτητοι πλέον δημοτικοί σύμβουλοι, έχοντας πάντοτε ως γνώμονα να υπηρετούμε τους δημότες και να προασπιζόμαστε τα συμφέροντα του Δήμου Αγρινίου.

Η μέχρι τώρα πορεία μας στα κοινά, το έχει αποδείξει.

Δυστυχώς, τα προβλήματα της πόλης διογκώνονται, η τοπική οικονομία συρρικνώνεται και η παρούσα Δημοτική Αρχή αδυνατεί να βρει τις κατάλληλες λύσεις. Ενώ βασική της επιδίωξη έπρεπε να είναι η σύνθεση δυνάμεων, εντός και εκτός Δημοτικού Συμβουλίου, για ένα Δήμο μπροστά από τα γεγονότα, αυτή έχει καταστεί ουραγός των εξελίξεων. Μ’ αυτή την τακτική και τον τρόπο προσέγγισης που ακολουθεί, πλέον, δεν ταυτιζόμαστε.

Θα συνεχίσουμε να διεκδικούμε ένα καλύτερο αύριο για τον Δήμο μας, τιμώντας την εντολή των συνδημοτών μας».

Τοπική Διαφήμιση
papathnasio blue Τοπική Διαφήμιση

Ένα Σχόλιο

  1. ΔΕΞΙΟ ΔΙΔΥΜΟ ΧΟΝΤΡΟΣ – ΛΙΓΝΟΣ…ΕΜΠΡΟΣ ΓΙΑ ΝΕΑ ΦΙΑΣΚΑ, ΟΠΩΣ ΜΕ ΤΟΝ ΜΑΡΑΘΩΝΙΟ Μ. ΚΟΥΣΗΣ ΤΟ 2018…”ΑΡΙΣΤΕΙΑΣ” ΤΟ ΑΠΑΥΓΑΣΜΑ…ΝΑ ΓΕΛΑΣ ΜΕΧΡΙ ΔΑΚΡΥΩΝ…

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Διαβάστε Επίσης

Back to top button