Δυτική ΕλλάδαΡοή Ειδήσεων

Επανέρχεται ο γονέας για το 2ο Νηπιαγωγείο Παναιτωλίου

Επανέρχεται στο θέμα των προβλημάτων που διαπίστωσε με την έναρξη της σχολικής χρονιάς στο 2ο Νηπιαγωγείο του Παναιτωλίου, ο κ. Νίκος Αβράμπος, μετά την απάντηση του Διευθυντη Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης κ. Κολοβού, στην αρχική του καταγγελία.

Γράφει συγκεκριμένα:

“Κύριε Διευθυντά η ανακοίνωση μου λέει το εξής:

Στις 11 Σεπτέμβρη βρισκότανε στο Νηπιαγωγείο Παναιτωλίου οι εκπαιδευτικοί,ημέρα έναρξης της σχολικής χρονιάς.

Θεωρώ χωρίς να είμαι ειδικός πως θα έπρεπε να είχανε έρθει στο χώρο αρκετές μέρες πιο πριν να αναλάβουν τα καθήκοντά τους. Να γνωρίσουν το χώρο και να προετοιμαστούν κατάλληλα ώστε να αρχίσει η σχολική χρονιά εγκαίρως όπως έγινε πέρυσι.

Όπως αναφέρω στην ανακοίνωση μου ο αγιασμός για τη νέα σχολική χρονιά έγινε στις 12 Σεπτεμβρίου γιατί ο χώρος δεν είχε καθαριστεί για να υποδεχτεί τα παιδιά μας.Ο καθαρισμός εξωτερικά ξεκίνησε στις 12 Σεπτεμβρίου ημέρα που έγινε ο αγιασμός.

Οι εργαζόμενοι του Δήμου έκοβαν χόρτα και καθάριζαν τους εξωτερικούς χώρους παρουσία των γονέων και των παιδιών μας.Ημέρα που έγινε και η φωτογράφηση του χώρου μετά τον αγιασμό. Αδιάψευστος μάρτυρας η φωτογραφική μηχανή που γράφει στη κάθε φωτογραφία ημέρα και ώρα.

Έγινε από 10:04 έως 10:07 12 Σεπτεμβρίου 2019 καθώς και αν ο Δήμος Αγρινίου διατηρεί βιβλίο κίνησης των εργαζομένων μπορείτε να το διασταυρώσετε και από εκεί.Επίσης στον εσωτερικό χώρο ο καθαρισμός ήταν πλημμελής – ακατάλληλος να υποδεχτεί τα παιδιά μας.

Αδιάψευστος μάρτυρας οι φωτογραφίες και όποτε εσείς επιθυμείτε να επικοινωνήσετε μαζί μου να σας καταθέσω τα παραπάνω να βεβαιωθείτε και εσείς.Και σε καμία περίπτωση τα σχολεία των παιδιών μας δεν γίνονται χώρος αντιπαράθεσης για κανέναν λόγο. Γιατί η Παιδεία είναι Δικαίωμα.

“Αναστάτωση στους γονείς”

Η εικόνα που αντικρίσαμε στις 12/09/2019 ήταν αναστάτωση για τους γονείς,όπου έγινε ο αγιασμός και αμέσως αποχωρήσαμε από το χώρο του σχολείου ενώ ο καθαρισμός συνεχιζόταν. Όπου και ολοκληρώθηκε στις 13/09/2019 με την απομάκρυνση των σκουπιδιών την ώρα που γινόταν η προσέλευση των παιδιών μας (13/09/2019,08: 20).

Κύριε διευθυντά,αυτά συνέβησαν στο 2ο Νηπιαγωγείο Παναιτωλίου και καλό θα είναι πριν προβούμε σε οποιαδήποτε ανακοίνωση να διασταυρώνουμε τις πληροφορίες που έχουμε όλοι μας.

Γιατί εσείς είχατε ψευδείς και ανυπόστατες πληροφορίες για τα συμβάντα. Και για την ανακοίνωση που έβγαλα το έκανα γιατί λυπήθηκα πάρα πολύ βλέποντας ένα στολίδι πραγματικό πληρωμένο με χρήματα όλων μας να απαξιώνεται.

Η κριτική μου είναι πάντα καλοπροαίρετη,εποικοδομητική και απόλυτα βιώσιμη.Και όταν όπου εσείς επιθυμείτε να σας επιβεβαιώσω τα παραπάνω.Με σεβασμό προς το πρόσωπο σας, τους δασκάλους των παιδιών μας και τη Δημόσια Δωρεάν Παιδεία”.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Διαβάστε Επίσης

Back to top button