Δυτική ΕλλάδαΡοή Ειδήσεων

Απάντηση του Διευθυντή Π.Ε. Αιτωλ/νίας για το 2ο Νηπιαγωγείο Παναιτωλίου

Σε απάντηση των παραπόνων, που αναρτήθηκαν στο agriniopress.gr, από γονέα νηπίου του 2ου νηπιαγωγείου Παναιτωλίου, o Διευθυντής Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Αιτωλοακαρνανίας Χρήστος Κολοβός, επισημαίνει τα εξής:

1. Την ημέρα έναρξης των μαθημάτων – 11 Σεπτεμβρίου – κι όχι 12 όπως αναφέρει ο γονέας, είχαν τοποθετηθεί κι ανέλαβαν υπηρεσία τρεις νηπιαγωγοί, δυο για το πρωινό και μια για το ολοήμερο τμήμα του Σχολείου. Κατά συνέπεια, το Νηπιαγωγείο λειτούργησε από την πρώτη ημέρα με πληρότητα προσωπικού. Όσο για το ότι δεν ήταν από την 1η Σεπτεμβρίου οι Νηπιαγωγοί στο σχολείο, προφανώς θα πρέπει να γνωρίζει ο γονέας πως υπάρχει το αναφαίρετο δικαίωμα των υπηρεσιακών μεταβολών των εκπαιδευτικών, το οποίο θεωρώ πως δεν απαιτεί να καταστρατηγηθεί.

2. Σε επικοινωνία που είχα με τον πρόεδρο της Τ. Κ Παναιτωλίου κ. Γκορόγια Ανδρέα, με διαβεβαίωσε πως το σχολείο ήταν καθαρό την ημέρα του Αγιασμού, ενώ οι φωτογραφίες που επικαλείται ο γονέας είναι από την ημέρα που αυτό καθαριζόταν.

Άλλωστε τόσο τα γραφόμενα του γονέα, όσο και οι φωτογραφίες που επισυνάπτει, είναι αδιάψευστοι μάρτυρες πως το 2ο Νηπιαγωγείο Παναιτωλίου είναι «πρότυπο», πλήρως στελεχωμένο σε διδακτικό προσωπικό κι ασφαλές για τα παιδιά που φοιτούν σ’ αυτό.

Οποιεσδήποτε διαφωνίες ή παρατηρήσεις είναι θεμιτές, ώστε όλοι να γινόμαστε καλύτεροι, καλό όμως είναι αυτές να είναι βάσιμες και να μην δημιουργούν αναστάτωση στους γονείς.

Η Παιδεία είναι πολύ ευαίσθητη ως χώρος για αντιπαράθεση μεταξύ μας.

Καλή και δημιουργική σχολική χρονιά σε γονείς και μαθητές/τριες.

Η σχετική ανάρτηση ΕΔΩ

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Διαβάστε Επίσης

Back to top button