Άποψη

Απαραίτητοι οι πρώην αγροφύλακες

koi-agrofylakesΜε ανακοίνωση της η Πανελλήνια Ομοσπονδία Δασοφυλάκων Δημόσιων Υπαλλήλων, αναφέρεται στις φήμες που θέλουν τους πρώην αγροφύλακες να εντάσσονται σε καθεστώς διαθεσιμότητας.

«Με αφορμή τα δημοσιεύματα που κινούνται από τους αυτοδιοικητικούς, σχετικά με τους συναδέλφους Δασοφύλακες, που προέρχονται από την πρώην αγροφυλακή και οι οποίοι έχουν υποστεί στην πλάτη τους την κατάργηση της υπηρεσίας τους από το πρώτο μνημόνιο, έχουμε να πούμε τα εξής:

1.            Οι συνάδελφοι αυτοί είναι συνολικά 1.200 και όχι 8.000

2.            Στελέχωσαν τη Δασική Υπηρεσία στην οποία υπήρχαν κενά 70% σε Δασοφύλακες.

3.            Οι συνάδελφοι, στο σύνολό τους, έχουν προσφέρει τα τελευταία 2 χρόνια, τα μέγιστα στη Δασική Υπηρεσία, η οποία κατάφερε να λειτουργεί σε 24ωρη βάση καθώς και τα Σαββατοκύριακα.

4.      Έχουν στην πλάτη τους την Δασική και Αγροτική Ασφάλεια, που καλύπτει το 90% των εκτάσεων, που προστατεύονται από το Σύνταγμα.

5.  Έχουν υποβάλει σωρεία μηνύσεων για δασικά αδικήματα οι οποίες εκκρεμούν στην Δικαιοσύνη. Ποιος θα υποστηρίξει τα συμφέροντα του Ελληνικού Δημοσίου ενώπιον των δικαστηρίων;

6.    Έχουν στο ενεργητικό τους το τελευταίο χειμώνα 600 αυτόφωρα, καθώς συλλήψεις – κατασχέσεις παράνομων ξυλεμπόρων.

Αλήθεια η απομάκρυνση αυτών των συναδέλφων θα σώσει την Ελλάδα! Αλλά θα καταπατηθούν και οι υπόλοιπες εκτάσεις. Φτάνει πια ο Κανιβαλισμός.»

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close