ΓεγονόταΡοή Ειδήσεων

Απάντηση του πατέρα Ι. Βάθη στον ιεροκήρυκα της Μητρόπολης Αιτωλίας: «Στο Ιράν της Ευρώπης»

Στον ιεροκήρυκα της Μητρόπολης Αιτωλίας και Ακαρνανίας, Αρχιμανδρίτη Παύλο Ντανά, απαντά ο πατέρας Ιωάννης Βάθης, από τα Σέλλια Ρεθύμνου, με ανάρτησή του στα κοινωνικά δίκτυα.

Συγκεκριμένα εμμένει στα όσα είχε εκφράσει αρχικώς, υπογραμμίζοντας ότι «Οι ψευτοομολογητές που διχάζουν το κόσμο έχουν το δικαίωμα όταν ασθενούν να παραμένουν στα σπίτια τους» και προσθέτει ότι «Δεν έχουν όμως το δικαίωμα, είναι ανήθικο να αρπάζουν τις θέσεις στις ΜΕΘ από αναγκεμένους όπως ο κρεοπώλης του Αγρινίου που μάλλον ήταν παιδί ενός κατώτερου Θεού!»

Υπενθυμίζεται ότι ιεροκήρυκας της Μητρόπολης Αιτωλίας και Ακαρνανίας με επιστολή του καταφέρθηκε εναντίον τόσο του πατέρα Ιωάννη όσο και του Μητροπολίτη Ζακύνθου, αναφορικά με τις τοποθετήσεις για τον Μητροπολίτη Κοσμά.

Αναφέρει ο πατέρας Ιωάννης:


«Στο Ιράν της Ευρώπης!

Δεν θα απαντήσω σε τίποτα στον Ιεροκήρυκα της Μητροπόλεως Αιτωλίας και Ακαρνανίας. Απλά θέλω να ρωτήσω εάν στο Ιράν της Ευρώπης που ζούμε υπάρχει κανένας εισαγγελέας διαθέσιμος γιατί η Ελλαδική Εκκλησία σιωπά και ο Ιεροκήρυξ έχει άμβωνα και οδηγεί το κόσμο στην απόγνωση και στο θάνατο!!!!

Ένα θα ξαναπώ!!! Όποιος είναι αρνητής της επιστήμης, αντιεμβολιαστής, τι δουλειά έχει όταν ασθενήσει από covid στη ΜΕΘ και μάλιστα του “Ευαγγελισμού” ή του “Σωτηρία” την ώρα που ο απλός κόσμος πεθαίνει σε κοινούς θαλάμους???

Οι ψευτοομολογητές που διχάζουν το κόσμο έχουν το δικαίωμα όταν ασθενούν να παραμένουν στα σπίτια τους προσευχόμενοι και να περιμένουν τον Κύριο τους, τι φοβούνται? δεν του έχουν εμπιστοσύνη??

Δεν έχουν όμως το δικαίωμα, είναι ανήθικο να αρπάζουν τις θέσεις στις ΜΕΘ από αναγκεμένους όπως ο κρεοπώλης του Αγρινίου που μάλλον ήταν παιδί ενός κατώτερου Θεού!!!!!

Κρείττον του λαλείν το σιγάν!»

Τοπική Διαφήμιση
Τοπική Διαφήμιση

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Διαβάστε Επίσης

Back to top button