ΠροτεινόμεναΡοή Ειδήσεων

All 4 Paul: Εκστρατεία ευαισθητοποίησης για 35χρονο ανάπηρο από το Σκάλωμα Φωκίδας (video)

Η περίπτωση του 35χρονου Πολύκαρπου (Πωλ) Τσιγγενόπουλου από το Σκάλωμα Φωκίδας αγγίζει τις καρδιές όλων και υπενθυμίζει την ανάγκη για την ύπαρξη ανθρώπινης αλληλεγγύης.

Ένα σοβαρό τροχαίο ατύχημα, στο οποίο δεν υπήρχε δική του υπαιτιότητα, στις 17 Δεκέμβριο 2011, ανάγκασε τους γιατρούς να του αφαιρέσουν το αριστερό του πόδι κάτω από το γόνατο, σε ηλικία μόλις 23 ετών.


Η εργασία
Τα τελευταία 12 περίπου χρονιά δυστυχώς δεν έχει βρεθεί κάποιος εργοδότης να του προσφέρει νόμιμη μόνιμη εργασία, η οποία μπορεί να διεκπεραιωθεί και από Α.Μ.Ε.Α.
Με αναπηρία στο 67%, το μοναδικό εισόδημα που έχει είναι το αναπηρικό επίδομα των 349 ευρώ μηνιαίως.

Το τεχνητό μέλος και η ανάγκη για αντικατάσταση
Σήμερα, προκειμένου να μπορεί να είναι λειτουργικός στην καθημερινότητά του, ο Πολύκαρπος χρειάζεται άμεσα αλλαγή του προσθέτου μέλους βάδισής του, μιας και το προηγούμενο (το οποίο είχε καταφέρει να αποκτήσει από την βοήθεια των φίλων του) έχει φθαρεί και δεν μπορεί πλέον να υποστηρίξει την διαμόρφωση του κολοβώματος, το οποίο έχει υποστεί αλλαγή στην μορφολογία του με το πέρασμα των χρόνων.

Εκστρατεία ευαισθητοποίησης
Η εκστρατεία ευαισθητοποίησης ALL 4 Paul, έχει ως στόχο να συγκεντρωθεί το ποσό των 13.000,00 ευρώ που απαιτείται για την αντικατάσταση του τεχνητού μέλους βάδισης.

paul (1)

paul (2)

paul (3)

paul (4)

paul (5)

Advertisements

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ VIDEO
aluxal web banner new logo Τοπική Διαφήμιση
pap tsalafouti cake 1000x563px Τοπική Διαφήμιση

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Διαβάστε Επίσης

Back to top button