Δυτικά ΕπιχειρείνΡοή Ειδήσεων

Αλέξανδρος Γιαννέλος-Ελληνικό Ινστιτούτο Επιχειρηματικότητας: «Το βάρος σε δημογραφικό ζήτημα και υπογεννητικότητα»

Όσα ανέφερε ο πρόεδρος του ΙΕΑ Αλέξανδρος Γιαννέλος στο «Δυτικά Επιχειρείν»

Μαζική προσέλευση, ενδιαφέρουσες ομιλίες και ειδήσεις χαρακτήρισαν το συνέδριο «Δυτικά Επιχειρείν 2022» που διεξήχθη το περασμένο Σάββατο, 18 Ιουνίου, στο Αγρίνιο και διοργανώθηκε από την Agriniomedia και το Ελληνικό Ινστιτούτο Επιχειρηματικότητας & Αειφόρου Ανάπτυξης.

Το Ελληνικό Ινστιτούτο Επιχειρηματικότητας & Αειφόρου Ανάπτυξης (IEA) είναι Οργανισμός Φυσικών και Νομικών Προσώπων που δραστηριοποιείται στους τομείς της επιχειρηματικότητας και της αειφόρου ανάπτυξης, με κύριο σκοπό του την προαγωγή της ανταγωνιστικότητας των Ελληνικών επιχειρήσεων καθώς και την ενεργοποίηση των πολιτών μέσω του εθελοντισμού για ένα καλύτερο περιβάλλον. Στο Μητρώο των μελών του, έχουν ενταχθεί σημαντικοί φορείς και πολλές εκ των μεγαλυτέρων επιχειρήσεων που δραστηριοποιούνται στον Ελλαδικό χώρο.


Ο πρόεδρος του ΙΕΑ Αλέξανδρος Γιαννέλος άλλωστε εκφώνησε την εισαγωγική ομιλία στο «Δυτικά Επιχειρείν» και κατέγραψε και τα συμπεράσματα του συνεδρίου. Ιδιαίτερης σημασίας μάλιστα η αναφορά του πως το Ινστιτούτο την τριετία 2023-2025 θα προσεγγίσει με δράσεις και πρωτοβουλίες το δημογραφικό ζήτημα και το πρόβλημα της υπογεννητικότητας ζητώντας τη συνδρομή όλων των φορέων προς αυτή την κατεύθυνση.

Τοπική Διαφήμιση
Τοπική Διαφήμιση

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Διαβάστε Επίσης

Back to top button