Αγρότες: Επίσημα, ούτε ένας εκπρόσωπος από Δυτική Ελλάδα – Πελοπόννησο στο ραντεβού με Μητσοτάκη

Ανεπισήμως, εκπρόσωπος των αγροτών από το Νιοχώρι θα παραστεί

Αίσθηση προκαλεί η παντελής απουσία εκπροσώπων των αγροτών απο την Δυτική Ελλάδα, την Πελοπόννησο αλλά και την Ήπειρο, από το ραντεβού που θα έχει ο πρωθυπουργός αύριο Τρίτη με τους εκπροσώπους των διαμαρτυρομένων αγροτών.

Όπως έγινε γνωστό, η αντιπροσωπεία των αγροτών αποτελείται από 15 μέλη που είναι τα εξής:


Σωκράτης Αλειφτήρας (εκπρόσωπος Τύπου της Αγροτικής Ομοσπονδίας Αγροτικών Συλλόγων Λάρισας), Διαμαντής Διαμαντόπουλος (πρόεδρος του Πανσεραϊκού Αγροτικού Συλλόγου), Κωνσταντίνος Καναβίδης (Έβρος), Σάββας Κεφαλάς (πρόεδρος του Αγροτικού Συλλόγου Λιβαδειάς), Νίκος Κούτρας, Χρήστος Λυγδής (Φθιώτιδα), Ρίζος Μαρούδας (πρόεδρος της Ομοσπονδίας Αγροτικών Συλλόγων Λάρισας), Γιάννης Παναγής (αντιπρόεδρος Πανσεραϊκού Αγροτικού Συλλόγου), Χρήστος Πάντζιος (Αλμυρός), Ευάγγελος Παπαγιαννούλης (Κιλελέρ), Γιάννης Σδράλης (Τρίκαλα), Γιώργος Σιδηρόπουλος (Πέλλα), Κώστας Τζέλλας (Καρδίτσα), Χρήστος Τσιπέλης (Ορμύλια Χαλκιδικής), Κώστας Χατζηπαραδείσης (Λαγκαδάς).

Πληροφορίες του agriniopress πάντως αναφέρουν πως ο Νίκος Κούτρας, αγρότης απο την περιοχή της παραχελωϊτιδας, πρόκειται να βρίσκεται στη συνάντηση, αν και το όνομά του δεν περιλαμβάνεται στην παραπάνω λίστα

Είναι χαρακτηριστικό πως στην αντιπροσωπεία μετέχουν δυο άτομα απο την περιοχή των Σερρών και δυο απο την Φθιώτιδα. Τρεις συνολικά είναι οι εκπρόσωποι απο την ανατολική Στερεά Ελλάδα, αφού μετέχει και αγρότης απο τη Λιβαδειά. Εξαιρέθηκαν όμως οι αγρότες απο ένα τεράστιο τμήμα της χώρας με πολύ σημαντική συμβολή στην αγροτική παραγωγή και εξίσου πολλά προβλήματα, που δεν θα ακουστούν στη συνάντηση αυτή.

Να σημειωθεί πως ήδη έχουν εκφραστεί παράπονα και για την υποεκπροσώπηση των κτηνοτρόφων στη συνάντηση αυτή, για την οποία ο σήμερα Δευτέρα ο υπουργός Επικρατείας Μάκης Βορίδης είπε πως ο πρωθυπουργός θα κάνει μια «πρόταση εξαιρετικά θετική στο κομμάτι της ενέργειας στους αγρότες», αρνούμενος να δώσει περαιτέρω πληροφορίες.

Χορηγούμενη
Share
Published by
PressRoom
Tags: αγρότες Αιτωλοακαρνανία Μητσοτάκης Συνάντηση