ΠαραπολιτικάΡοή Ειδήσεων

Έλενα Ακρίτα: Γιατί ήμουν βλοσυρή όταν κάθισα στα έδρανα της Βουλής

Βλοσυρή αποτύπωσε ο φωτογραφικός φακός τη νέα βουλευτή Επικρατείας του ΣΥΡΙΖΑ – Προοδευτική Συμμαχία Έλενα Ακρίτα την περασμένη Κυριακή το απόγευμα, όταν κάθισε για πρώτη φορά στα έδρανα του Κοινοβουλίου.

Το γεγονός σχολιάστηκε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης καθώς η γνωστή δημοσιογράφος, σεναριογράφος και συγγραφέας είχε το ίδιο ύφος ακόμη και όταν καλοσυνάτα την προσέγγισε η εκπρόσωπος Τύπου του κόμματος και επίσης βουλευτής Επικρατείας Πόπη Τσαπανίδου, προκειμένου να της πιάσει κουβέντα.


Η κ. Ακρίτα έδωσε τη δική της εκδοχή, απαντώντας σε σχετικό σχόλιο στο Facebook του δημοσιογράφου της ΕΡΤ Αντώνη Βασιλόπουλου που αναρωτήθηκε: «Είναι θυμωμένη, νευριασμένη; Δεν γουστάρει τον διπλανό της; Βρωμάνε τα πόδια του διπλανού; Δεν της αρέσει η θέση που τη βάλανε; Ξύπνησε στραβά το πρωί; Αναρωτιέται τί θέλω εγώ εδώ; Περιμένω απαντήσεις».

Η βουλευτής απάντησε μέσω των social media: «Κύριε, κύριε ν’ απαντήσω εγώ που το ξέρω; Έχει μετατόπιση σπονδύλου και παρά την ένεση που έκανε για να σηκωθεί πονάει αφόρητα. Εντιτ. Ο κύριος είναι αρχισυντάκτης στην ΕΡΤ. Τόση αντικειμενικότητα. Καταλάβαμε τώρα από ποιους είναι κομμένη;».

newsbeast.gr

Χορηγούμενη
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ VIDEO
aluxal web banner new logo Τοπική Διαφήμιση
tsiknas600x338 Τοπική Διαφήμιση

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Διαβάστε Επίσης

Back to top button