Lifestyle & PeopleΡοή Ειδήσεων

Στέλιος Ρόκκος: «Δεν υπάρχει επιπλοκή, αναρρώνει» λέει η σύζυγός του

Ο Στέλιος Ρόκκος νοσηλεύεται με συμπτώματα εμφράγματος σε ιδιωτικό νοσοκομείο - Μεταφέρθηκε εσπευσμένα με C-130 από την Λήμνο όπου διαμένει στην Αθήνα – Τι είπε η σύζυγός του, Λελέ Γκόφα, για την υγεία του τραγουδιστή

Σε ιδιωτικό νοσοκομείο της Αθήνας συνεχίζει να νοσηλεύεται ο Στέλιος Ρόκκος ο οποίος μεταφέρθηκε εσπευσμένα με C-130 από την Λήμνο όπου διαμένει στην Αθήνα καθώς εμφάνισε συμπτώματα που παρέμπεμπαν σε έμφραγμα του μυοκαρδίου.

Η σύζυγός του, Λελέ Γκόφα μίλησε για την περιπέτεια της υγείας του τραγουδιστή και σε δηλώσεις της στο Open Weekend ανέφερε: «Το βράδυ της Παρασκευής ένιωσε μία έντονη αδιαθεσία και μεταφερθήκαμε εκτάκτως από Λήμνο Αθήνα. Περάσαμε μία περιπέτεια όμως πλέον είναι καλά. Ξεπεράστηκαν όλα τα προβλήματα, δεν υπάρχει καμία επιπλοκή και πλεον αναρρώνει. Το μαγαζί θα μείνει κλειστό αυτό το διήμερο και επιστρέφουμε την επόμενη εβδομάδα πρώτα ο Θεός».







Στενός συνεργάτης του Στέλιου Ρόκκου έστειλε το πρώτο μήνυμα στους θαυμαστές του λίγη ώρα μετά την γνωστοποίηση της είδησης για την περιπέτεια με την υγεία του, κάνοντας μία ανάρτηση στην επίσημη σελίδα του τραγουδιστή στο Facebook: «Παιδιά ο Στέλιος είναι καλά!! Μια μικρή περιπέτεια είχε. Του ευχόμαστε γρήγορη ανάρρωση!!!».

reader.gr

Χορηγούμενη

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ VIDEO
aluxal web banner new logo Τοπική Διαφήμιση
tsiknas600x338 Τοπική Διαφήμιση

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Διαβάστε Επίσης

Back to top button