Όλα τα ΣπορΡοή Ειδήσεων

Εκλογές ΕΠΣ Αιτωλοακαρνανίας: Επανεξελέγη πρόεδρος ο Παπαχρήστος

Εν μέσω διαμαρτυριών

Επανεξελέγη πρόεδρος της ΕΠΣ Αιτωλοακαρνανίας ο Τάκης Παπαχρήστος με 22 ψήφους.

Στην Γενική Συνέλευση υπήρχαν πολλές διαμαρτυρίες καθώς σύμφωνα με πληροφορίες «κόπηκαν» σωματεία που είχαν δικαίωμα να ψηφίσουν.


Νωρίτερα θυμίζουμε πως αποκλείστηκε η υποψηφιότητα για την προεδρία της ΕΠΣ του Παναγιώτη Τάγκαλου και μοναδικός υποψήφιος έμεινε ο Τάκης Παπαχρήστος ο οποίος επανεξελέγη.

Υποψηφιότητα για την προεδρία επιχείρησε να καταθέσει την τελευταία στιγμή ο πρόεδρος του Ερασιτέχνη Παναιτωλικού, Πάνος Στεργίου όμως απορρίφθηκε.

Τα αποτελέσματα όπως τα ανακοίνωσε η ΕΠΣ:

«Κατά τη σημερινή Γενική Συνέλευση της Ε.Π.Σ. Αιτωλοακαρνανίας, εγκρίθηκαν ο διοικητικός απολογισμός 2021-2022, ο οικονομικός απολογισμός του έτους 2021, ο προϋπολογισμός του έτους 2023.

Επίσης εγκρίθηκε η διαγραφή έξι σωματείων, για αγωνιστική αδράνεια 2 ετών και στη συνέχεια ακολούθησαν οι αρχαιρεσίες για την ανάδειξη νέας διοίκησης.

Στη συνέλευση παρέστησαν και τα 35 σωματεία που είχαν δικαίωμα συμμετοχής.

Πρόεδρος επανεξελέγη ο κ. ΠΑΠΑΧΡΗΣΤΟΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ με 22 ψήφους και στο Διοικητικό Συμβούλιο εξελέγησαν οι κ.κ.:

ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΥ – ΑΡΓΥΡΟΠΟΥΛΟΣ – ΒΙΣΒΙΚΗΣ – ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΣ – ΙΩΑΝΝΟΥ – ΚΑΖΑΝΑΣ – ΚΑΡΒΕΛΗΣ – ΛΑΥΡΑΝΟΣ – ΛΥΤΡΑΣ – ΝΙΚΟΛΕΤΑΣ – ΣΚΟΝΔΡΑΣ – ΧΡΥΣΑΝΘΟΠΟΥΛΟΣ

Επίσης μετά από κλήρωση εξελέγησαν οι κ.κ. ΣΤΑΥΡΟΘΑΝΑΣΟΠΟΥΛΟΣ και ΤΣΙΑΝΤΗΣ, ο οποίος παραιτήθηκε και τη θέση του κατέλαβε ο τρίτος ισοψηφών κ. ΚΑΡΑΚΩΣΤΑΣ.

Στην Εξελεγκτική Επιτροπή εξελέγησαν οι κ.κ. ΚΑΛΑΪΤΖΙΔΗΣ – ΚΑΛΑΜΑΚΗΣ και ΤΟΛΙΑΣ».

Νωρίτερα η ΕΠΣ Αιτωλοακαρνανίας σε ανακοίνωση τόνισε ότι «αποτράπηκε η προσπάθεια ορισμένων να μείνει η Αιτωλοακαρνανία στον ποδοσφαιρικό μεσαίωνα».

Η ανακοίνωση:

Με απόφαση του Μονομελούς Πρωτοδικείου Μεσολογγίου αποτράπηκε η προσπάθεια ορισμένων να μείνει η Αιτωλοακαρνανία στον ποδοσφαιρικό μεσαίωνα.

Ο υποψήφιος των κύκλων αυτών προσπάθησε να είναι υποψήφιος παρά το κώλυμα που συντρέχει στο πρόσωπό του από το Νόμο, το Καταστατικό της Ε.Π.Ο. και της Ε.Π.Σ. αλλά απέτυχε.

Όλοι είμαστε μία ομάδα, απομονώστε τους θιασώτες του παρελθόντος και τις προσωπικές στρατηγικές. Δεν κλείνουμε την πόρτα σε κανέναν, θέλουμε όλα τα σωματεία στον κοινό αγώνα για καλύτερο ποδόσφαιρο στην Αιτωλοακαρνανία και στην Ελλάδα.

Σήμερα στις 18:00 ολοκληρώνεται η νίκη του ποδοσφαίρου, επιβεβαιώνεται η ομαλότητα με μόνο υποψήφιο Πρόεδρο τον Τάκη Παπαχρήστο.

Χορηγούμενη

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ VIDEO
aluxal web banner new logo Τοπική Διαφήμιση
pap tsalafouti cake 1000x563px Τοπική Διαφήμιση

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Διαβάστε Επίσης

Back to top button