Δυτικά ΕπιχειρείνΡοή Ειδήσεων

«Δυτικά Επιχειρείν 2022»-Κ. Πασιόπουλος: «Επιβάλλεται η άμεση και έμπρακτη στήριξη των μικρομεσαίων»

Το μήνυμα του προέδρου του Εμποροβιομηχανικού Συλλόγου Μεσολογγίου, ενόψει του Συνεδρίου, που διεξάγεται το Σάββατο στο Emileon

Επιβεβλημένη χαρακτηρίζει την στήριξη της Πολιτείας στις μικρομεσαίες επιχειρήσεις, άμεσα και έμπρακτα, ο πρόεδρος του Εμποροβιομηχανικού Συλλόγου Μεσολογγίου Κων/νος Πασιόπουλος.

Σε δήλωση του ενόψει του Συνεδρίου «Δυτικά Επιχειρείν 2022», ο κ. Πασιόπουλος τονίζει πως το λιανεμπόριο ήδη έχει δεχτεί καίρια χτυπήματα τα τελευταία χρόνια και ήρθε η ώρα οι εκκλήσεις και τα αιτήματα του κάδου, «να συναντήσουν επιτέλους ευήκοα ώτα».


Γράφει συγκεκριμένα:

«Το λιανεμπόριο, ως ένας άλλος, σύγχρονος Οδυσσέας, έχει περάσει από τη “Σκύλλα” της πανδημίας στη “Χάρυβδη” της ακρίβειας και της ενεργειακής κρίσης.

Μέσα σε αυτές τις ιδιαίτερα δύσκολες συνθήκες και μπροστά στα διαρκώς αυξανόμενα λειτουργικά κόστη, η Πολιτεία επιβάλλεται να στηρίξει άμεσα και έμπρακτα τις μικρομεσαίες επιχειρήσεις της χώρας μας, καθώς αυτές αποτελούν τη ραχοκοκαλιά του ελληνικού επιχειρείν και συνιστούν ένα μοχλό ανάπτυξης άρρηκτα συνδεδεμένο με τις τοπικές κοινωνίες.

Ευελπιστούμε οι σχετικές εκκλήσεις εκατοντάδων χιλιάδων συναδέλφων μας, μέσω των δευτεροβάθμιων και τριτοβάθμιων συνδικαλιστικών οργάνων εμπορίου και επιχειρηματικότητας, προς τους κυβερνώντες να συναντήσουν επιτέλους ευήκοα ώτα».

Χορηγούμενη

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ VIDEO
aluxal web banner new logo Τοπική Διαφήμιση
pap tsalafouti cake 1000x563px Τοπική Διαφήμιση

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Διαβάστε Επίσης

Back to top button