Γεγονότα

Ζητούν κυκλοφοριακές αλλαγές στα Αη Βασιλιώτικα

epi-aibasiliotikaΟ Σύλλογος «Νέα Γη» συγκεκριμένα, με έγγραφο του προς  την Τεχνική Υπηρεσία Δήμου Αγρινίου ζητά συγκεκριμένες παρεμβάσεις για την ανακούφιση, όπως επισημαίνουν,  της οδού Καλυβίων στην περιοχή και ως προς το θέμα της τοποθέτησης φωτεινών σηματοδοτών.

Αναλυτικά η επιστολή:


“Παρακαλούμε για τα εξής:

1)Η οδός Καλυβίων, όπως γνωρίζετε είναι κατά πολύ βεβαρημένη.

Προς ανακούφισή της προτείνουμε την μονοδρόμησή της και την επαναφορά προς Αγρίνιο, δια μέσου της οδός Αιγαίου, που με την ανάπλασή της εξυπηρετεί τα μέγιστα.

Κατά πρώτον, θα αναβαθμιστεί όλη η συνοικία ΝΕΑ ΓΗ με την κινησή της. Κατά δεύτερον, θα πάψει η οδός αυτή να είναι μόνο για ραλιστικές επιδείξεις των ROMA, καθ’ όλη την διάρκεια του εικοσιτετραώρου. Η δε έξοδός της προς την Εθνική Οδό, ή προς το κέντρο, μπορεί να ρυθμιστεί ή απ’ ευθείας με την ένωσή της προς το Μεσολόγγι, ή με τον κόμβο του Αγίου Δημητρίου. Είναι πολύ εύκολο και σωτήριο.
2)Το τονίσαμε και με την από 28/06/2014 επιστολή του Προέδρου. Είναι λάθος της αρμόδιας υπηρεσίας η τοποθέτηση φωτεινών σηματοδοτών για διάβαση πεζών προς την αστυνομία, καθότι δεν εξυπηρετούν σε τίποτα. Παρόλα αυτά, αν οι ως άνω φωτεινοί σηματοδότες τοποθετούνταν στην περί τα είκοσι μέτρα διέλευσης των πεζών, η οποία εξυπηρετεί τόσο την Αστυνομία όσο και όλη τη συνοικία ΝΕΑ ΓΗ, και την οποία θα μπορούσαν πλέον να διασχίσουν άνετα και άφοβα ηλικιωμένοι, μητέρες με καρότσια, ανάπηροι, που τώρα αδυνατούν να τη διασχίσουν, θα ήταν πολύ πιο απαραίτητοι.

Η δικαιολογία ότι τώρα αυτό έγινε και δεν μπορεί να διορθωθεί είναι παντελώς αβάσιμη. Δεν νομίζουμε ότι είναι τόσο μεγάλο το έξοδο.”

 

Χορηγούμενη

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ VIDEO
aluxal web banner new logo Τοπική Διαφήμιση
tsiknas600x338 Τοπική Διαφήμιση

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Διαβάστε Επίσης

Back to top button