Γεγονότα

Δεν αποκλείεται δημοσιοποίηση των στοιχείων του 30χρονου-πληροφορίες για εύρεση πορνογραφικού υλικού

syllipsi

Σε νέες ανακοινώσεις σχετικά με την σύλληψη του 30χρονου που εμπλέκεται, με βάση καταγγελίες, σε σοβαρά ποινικά αδικήματα σεξουαλικής φύσης σε βάρος ανήλικων μαθητών στο Αγρίνιο, αναμένεται να προχωρήσει η Αστυνομία, μετά την σύλληψη του το πρωί  από αστυνομικούς του Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας του Αγρινίου.

Ειδικότερα σε βάρος του 30χρονου πρόκειται να απαγγελθούν βαρύτατες κατηγορίες με βάση την δικογραφία που έχει συνταχθεί και έχει παραδοθεί στην Εισαγγελία Πλημμελειοδικών του Αγρινίου. Ο Εισαγγελέας προσδιόρισε τις κατηγορίες και με βάση αυτές εκδόθηκε το ένταλμα σύλληψης και ο φερόμενος ως δράστης πρόκειται να παρουσιαστεί αρμοδίως για να απολογηθεί και πιθανότατα να λάβει διορία.


Παράλληλα στο χώρο όπου διέμενε, σύμφωνα με ανεπιβεβαίωτες πληροφορίες, έχει βρεθεί πορνογραφικό υλικό που εξετάζεται από τους αστυνομικούς.

Από εκεί και πέρα οι τοπικές δικαστικές αρχές, με βάση και τις καταγγελίες που έχουν γίνει αλλά και τις αναφορές μαρτύρων ότι ο 30χρονος προσέγγιζε ανήλικους μαθητές με διάφορους τρόπους εδώ και μήνες , ενώ φέρεται να εμπλέκεται σε αντίστοιχη υπόθεση την οποία ανέλαβε η Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος , προ ενός έτους, δεν αποκλείεται να προχωρήσουν σε απόφαση δημοσιοποίησης των στοιχείων του φερόμενου ως δράστη, ώστε να βοηθηθεί η έρευνα και να εντοπιστούν έτσι πιθανώς και άλλα θύματα του.
Πολύ πιθανό είναι τέλος να ζητηθεί και πάλι η συνδρομή της Δ.Η.Ε. ώστε να διερευνηθεί η δράση του 30χρονου μέσα από μέσα κοινωνικής δικτύωσης ή άλλα φόρουμ στο διαδίκτυο για να προσεγγίσει ανηλίκους, βρεθούν οι διάλογοι που είχε μαζί τους, εάν υπήρχε ανταλλαγή αρχείων κλπ.

Agriniowebradio.gr: Ενημέρωση και μουσική όπως θα ήθελες ν΄ακούς

Χορηγούμενη

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ VIDEO
aluxal web banner new logo Τοπική Διαφήμιση
pap tsalafouti cake 1000x563px Τοπική Διαφήμιση

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Διαβάστε Επίσης

Back to top button