ΠαναιτωλικοςΡοή Ειδήσεων

Παναιτωλικός: Η θεαματική εξέλιξη του Μελίσσα έχει εξήγηση (video)

Επιβραβεύεται η σκληρή δουλειά του μαζί με το staff του Παναιτωλικού

Δεν υπάρχει άνθρωπος που να παρακολουθεί τα παιχνίδια του Παναιτωλικού πέρυσι και φέτος και να μην παραδέχεται ότι ο Μελίσσας έχει κάνει «άλματα».

Η βελτίωση του βορειοελλαδίτη κίπερ είναι κάτι παραπάνω από οφθαλμοφανής. Ο ίδιος σε κάθε του δήλωση στέκεται ιδιαίτερα στην δουλειά που «ρίχνει» συνολικά η ομάδα. Και ο ίδιος είναι δουλευταράς.


Αρκεί να παρακολουθήσει κανείς τους ρυθμούς και την ένταση με την οποία δουλεύει το γκρουπ των τερματοφυλάκων με τον γυμναστή τους, Κώστα Παγανιά. Η εξέλιξή του κατά τη διάρκεια της σεζόν είναι θεαματική. Μπορεί στην αρχή να έψαχνε πατήματα ωστόσο προοδεύει σταθερά.

Στην τελευταία τριπλέτα αγώνων, όπου ο Παναιτωλικός πήρε μεγάλες νίκες, αγωνίστηκε βασικός στους αγώνες πρωταθλήματος. Με ΑΕΚ και ΟΦΗ. Ήταν καθοριστικός.

Οι επεμβάσεις του «κράτησαν» τον Παναιτωλικό σε καίρια σημεία, πιστοποιώντας ότι έχει τις δυνατότητες και τη νοοτροπία για να σηκώσει το «βάρος».

Στο Γεντί Κουλέ, από το 1-3 και μετά ο Παναιτωλικός δέχτηκε μεγάλη πίεση. Όμως, με εξαίρεση το γκολ του 2-3 έχει πραγματοποιήσει σημαντικές αποκρούσεις. Ορισμένες με αυξημένο βαθμό δυσκολίας, όπως η φάση του 65′

«Κουβαλώντας» βέβαια και τη φήμη του «πεναλτάκια», δεν θα μπορούσε να μην την… επιβεβαιώσει για μία ακόμα φορά. Πέφτει άψογα στο πέναλτι του Νέιρα και ακουμπά με τα ακροδάχτυλα.

Αυτή ήταν και η φάση που έκρινε τον αγώνα, σε τελική ανάλυση. Και η απόδειξη ότι υπήρξε για ένα ακόμη ματς παράγοντας Χ για τον Παναιτωλικό.

Κωνσταντίνος Ρίγκος

Χορηγούμενη

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ VIDEO
aluxal web banner new logo Τοπική Διαφήμιση
tsiknas600x338 Τοπική Διαφήμιση

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Διαβάστε Επίσης

Back to top button