Uncategorized

Εύβοια: Συγκινητική στιγμή ανάμεσα σε ρεπόρτερ και ηλικιωμένο: «Φοβάμαι για το σπίτι μου»

Συγκλονιστική στιγμή στον αέρα τηλεοπτικού σταθμού, από την φωτιά στην Εύβοια, «φοβάμαι για το σπίτι μου» είπε ένας ηλικιωμένος και έπεσε στην αγκαλιά της δημοσιογράφου.

Η φωτιά στην Εύβοια καίει για 7η ημέρα, και οι δημοσιογράφοι που είναι εκεί καλύπτουν αγόγγυστα τα γεγονότα.

Από την πρώτη στιγμή όλοι οι ρεπόρτερ είναι δίπλα στους πληγέντες και προσπαθούν να βοηθήσουν και να παρουσιάσουν την πραγματικότητα.


Μια συγκινητική στιγμή συνέβη πριν λίγο, καθώς η δημοσιογράφος του Open Ευλαμπία Ρέβη, όπου και βρίσκεται στην Εύβοια για ρεπορτάζ, την ώρα που μιλούσε με έναν ηλικιωμένο, ο οποίος με το ζόρι έβγαζε την φωνή του λόγω της ταλαιπωρίας και της ατμόσφαιρας που επικρατεί τις τελευταίες μέρες, της είπε κλαίγοντας «Δεν φοβάμαι για μένα, φοβάμαι για το σπίτι μου».

H δημοσιογράφος τον πήρε αγκαλιά και άρχισε να κλαίει και εκείνη λέγοντας του «σας παρακαλώ, μην κλαίτε», εμφανώς συγκινημένη.

Ο ηλικιωμένος κύριος, της είπε ότι δεν κοιμάται εδώ και μέρες και κάθεται και καταβρέχει το σπίτι. Μάλιστα όταν η δημοσιογράφος του είπε να τον πάρουν μαζί με το αυτοκίνητο του σταθμού της απάντησε «και που να πάω;»

Ενώ λίγο νωρίτερα, όταν τον άκουσε ότι δεν μπορούσε να μιλήσει, της είπε ότι έχει αναπνευστικά προβλήματα, τότε η δημοσιογράφος έβγαλε από την τσάντα της και του πρόσφερε μια μάσκα.

dikaiologitika.gr

Χορηγούμενη

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ VIDEO
aluxal web banner new logo Τοπική Διαφήμιση
tsiknas600x338 Τοπική Διαφήμιση

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Διαβάστε Επίσης

Back to top button