Γεγονότα

Μεσολόγγι: Συλλήψεις μεταναστών και διακινητών

epi-astynomikosΣε οκτώ συνολικά συλλήψεις προχώρησαν τις πρώτες πρωινές ώρες σήμερα άνδρες της Ασφάλειας Μεσολογγίου σε συνεργασία με άνδρες της ΟΕΠΤΑ της Α/Δ Αιτωλίας.

Συγκεκριμένα λίγο πριν τις δυο τα ξημερώματα, οι αστυνομικοί αξιοποιώντας πληροφορίες, ακινητοποίησαν αρχικά όχημα που κατευθύνονταν προς Αθήνα στο ύψος της Γαυρολίμνης, στο όποιοι επέβαιναν δυο Αλβανοί 46 και 15 ετών. Όπως προέκυψε το όχημα αυτό ήταν προπομπός άλλου οχήματος, στο οποίο επέβαιναν πέντε συνολικά παράνομοι μετανάστες από την Αλβανία με οδηγό έναν 38χρονο ομοεθνή τους. Το δεύτερο όχημα ακινητοποιήθηκε από τους αστυνομικούς στην Άνω Βασιλική.


Από την έρευνα προέκυψε πως οι τρείς συλληφθέντες Αλβανοί, έναντι χρηματικού ποσού είχαν αναλάβει των προώθηση των πέντε συμπατριωτών τους στην Αθήνα.

Κατασχέθηκαν τα οχήματα, 12 κινητά τηλέφωνα, 2.50 ευρώ καθώς και ποσά Κενυατικών και Αλβανικών χαρτονομισμάτων. Οι συλληφθέντες, τρεις διακινητές και πέντε μενανάστες οδηγούνται στον αρμόδιο Εισαγγελέα του Μεσολογγίου, ενώ την προανάκριση έχει αναλάβει η Ασφάλεια Μεσολογγίου.

Χορηγούμενη

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ VIDEO
aluxal web banner new logo Τοπική Διαφήμιση
tsiknas600x338 Τοπική Διαφήμιση

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Διαβάστε Επίσης

Back to top button