ΑυτοδιοίκησηΠολιτικήΡοή Ειδήσεων

Συνάντηση του Δημάρχου Αμφιλοχίας με τον Δήμαρχο Θέρμου και τον Αντιπεριφερειάρχη Αγροτικής Ανάπτυξης

Συνάντηση πραγματοποιήθηκε σήμερα μεταξύ του Δημάρχου Αμφιλοχίας Γιώργου Κατσούλα και του Αντιπεριφερειάρχη Αγροτικής Ανάπτυξης Θεόδωρου Βασιλόπουλου, στο Δημαρχείο Αμφιλοχίας.

Αντικείμενο της συνάντησης ήταν ζητήματα που απασχολούν τους αγρότες και κτηνοτρόφους της περιοχής μας και ο τρόπος με τον οποίο μπορεί η Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας να συμβάλει στην επίλυσή τους, ενώ συζητήθηκαν και προοπτικές περεταίρω ανάπτυξης του πρωτογενούς τομέα.


Συγκεκριμένα, η συζήτηση περιστράφηκε γύρω από τη δυνατότητα δημιουργίας αυτοδιοικούμενων ομάδων παραγωγών και βελτίωσης της παραγωγής των αιγοπροβάτων μέσα του εξηλεκτρισμού των ποιμνιοστασίων, την προώθηση των τοπικών τυριών τσαλαφούτι και γραβιέρα ως τυριά Προστατευόμενης Ονομασίας Προέλευσης (ΠΟΠ) αλλά και η βελτίωση της παραγωγής γαρίδας και άλλων υδρόβιων οργανισμών με την κατασκευή θυλάκων ανάπτυξης εντός της θάλασσας του Αμβρακικού κόλπου.

Με τον Δήμαρχο Θέρμου Σπύρο Κωνσταντάρα συναντήθηκε σήμερα στο γραφείο του ο Δήμαρχος Αμφιλοχίας Γιώργος Κατσούλας, προκειμένου να συζητήσουν θέματα διαδημοτικής συνεργασίας.
Η συνάντηση πραγματοποιήθηκε σε εγκάρδιο κλίμα και οι δύο δήμαρχοι συζήτησαν για θέματα που απασχολούν τους δήμους τους, ενώ αντάλλαξαν απόψεις σχετικά με κοινά προβλήματα που αντιμετωπίζουν ως ορεινοί δήμοι αλλά και τρόπους επίλυσης αυτών.

Χορηγούμενη

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ VIDEO
aluxal web banner new logo Τοπική Διαφήμιση
tsiknas600x338 Τοπική Διαφήμιση

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Διαβάστε Επίσης

Back to top button