ΑυτοδιοίκησηΡοή Ειδήσεων

«Πλήγμα» για τη δημοτική αρχή Μεσολογγίου: Δεκτή η προσφυγή για το τεχνικό πρόγραμμα του 2021

Είχε κατατεθεί από τον πρώην δήμαρχο, Νίκο Καραπάνο

Δεκτή έγινε από την Αποκεντρωμένη Διοίκηση Πελοποννήσου, Δυτικής Ελλάδας και Ιονίων Νήσων η προσφυγή που είχε καταθέσει ο πρώην δήμαρχος Μεσολογγίου, Νίκος Καραπάνος κατά της απόφασης του δημοτικού συμβουλίου Μεσολογγίου για το τεχνικό πρόγραμμα του δήμου για το 2021 και συγκεκριμένα για τον τρόπο λήψης αυτής.

Με την απόφαση του επόπτη ΟΤΑ της Αποκεντρωμένης Διοίκησης γίνεται αναπομπή της απόφασης και καλείται ο πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου να θέσει στην κρίση του σώματος και την πρόταση για το τεχνικό πρόγραμμα του δήμου που έχει καταθέσει ο συνδυασμός “Δήμος για τα Παιδιά μας” του πρώην δημάρχου Μεσολογγίου.


Όπως αναφέρει το messolonghinews.gr είχε επισημανθεί και πριν την επίμαχη συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου Μεσολογγίου το ενδεχόμενο αυτής της εξέλιξης, για την οποία τονίζεται ότι «ευθύνη φέρει, κύρια και αποκλειστικά η δημοτική αρχή».

Μια εξέλιξη που εκτός από τις καθυστερήσεις, που συνεπάγεται στη συνολική λειτουργία του δήμου – καθώς η έγκριση του προϋπολογισμού θα καθυστερήσει επιπλέον – εκθέτει ανεπανόρθωτα τη δημοτική αρχή, σχετικά με τους λόγους που είχε επικαλεστεί, για τον τρόπο λήψης της απόφασης, για το τεχνικό πρόγραμμα.

Διαβάστε αναλυτικά την απόφαση του Συντονιστή της Αποκεντρωμένης Διοίκησης, Νίκου Παπαθεοδώρου για τους λόγους που έκανε δεκτή την προσφυγή του κ. Καραπάνου:

Πηγή: messolonghinews.gr

Χορηγούμενη

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ VIDEO
aluxal web banner new logo Τοπική Διαφήμιση
tsiknas600x338 Τοπική Διαφήμιση

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Διαβάστε Επίσης

Back to top button