Γεγονότα

Ζητούν έκπτωση οι πολύτεκνοι του Αγρινίου

epi-poluteknoiΜε επιστολή του προς τους  επιχειρηματίες και καταστηματάρχες της πόλεως του Αγρινίου και της ευρύτερης περιοχής, ο Σύλλογος των πολυτέκνων του Αγρινίου ζητά  τα υπάρξουν προσφορές για τα μέλη του , που είναι συνολικά 5.700 οικογένειες

Αναλυτικά η επιστολή του Συλλόγου:


“Αξιότιμε κύριε ή κυρία,

Ο Σύλλογός μας αριθμεί πέντε χιλιάδες επτακόσιες (5.700)πολύτεκνες οικογένειες, τουτέστιν πάνω από σαράντα χιλιάδες (40.000)ανθρώπους, οι οποίοι ως επί το πλείστον βρίσκονται σε πολύ δύσκολη κατάσταση, αφ΄ενός μεν λόγω της οικονομικής κρίσης που πλήττει όλο τον Ελληνικό Λαό, αφ΄ετέρου δε λόγω των πολλών και οπωσδήποτε παραπάνω υποχρεώσεων που αντιμετωπίζει η πολύτεκνη οικογένεια.
Για την αντιμετώπιση αυτής της εξαιρετικά δύσκολης κατάστασης ο Σύλλογός μας πήρε την πρωτοβουλία να απευθυνθεί σε σας και να σας προτείνει αν θέλετε και αν μπορείτε να προσφέρετε μειωμένες τιμές προς τα μέλη μας.
Αν η απάντησή σας είναι καταφατική μπορείτε να μας τη γνωστοποιήσετε στο email του Συλλόγου μας που είναι   info@sylpolagriniou.gr  ή να την αποστείλετε εγγράφως στη διεύθυνσή  μας που είναι Πάνου Σούλου 16 ΤΚ 30100 Αγρίνιο.
Μετά από παρέλευση ευλόγου χρονικού διαστήματος ο Σύλλογός μας θα συντάξει κατάλογο με λεπτομερή αναφορά των προσφορών σας και θα τον κοινοποιήσει σε όλα τα μέλη μας.
Σημειωτέον ότι η πολυτεκνική ιδιότητα αποδεικνύεται από το βιβλιάριο που εκδίδεται από την Ανωτάτη Συνομοσπονδία Πολυτέκνων Ελλάδος και θεωρείται κατ΄ έτος από το Σύλλογό μας.
Σας ευχαριστούμε εκ των προτέρων για τη συνεργασία.”

Χορηγούμενη

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ VIDEO
aluxal web banner new logo Τοπική Διαφήμιση
pap tsalafouti cake 1000x563px Τοπική Διαφήμιση

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Διαβάστε Επίσης

Back to top button