sliderΓεγονόταΡοή Ειδήσεων

Σε εξέλιξη οι δειγματοληπτικοί έλεγχοι για κορωνοϊό στους εκπαιδευτικούς της πρωτοβάθμιας στο Αγρίνιο (φωτο)

Μέχρι και τις 14:30 στο ΚΑΠΗ Αγίου Δημητρίου

Συνεργείο του ΕΟΔΥ πραγματοποιεί δειγματοληπτικούς ελέγχους (Rapid Tests) σε εκπαιδευτικούς της Πρωτοβάθμιας εκπαίδευσης για ανίχνευση του Covid-19 σήμερα στο Αγρίνιο..

Η διενέργεια των τεστ για τους εκπαιδευτικούς που υπηρετούν σε σχολικές μονάδες της πόλης του Αγρινίου πραγματοποιείται από τις 08:30 το πρωί έως και τις 14.30 στο χώρο του ΚΑΠΗ Αγίου Δημητρίου.


Για τους εκπαιδευτικούς που υπηρετούν σε σχολικές μονάδες του δήμου Μεσολογγίου θα διενεργηθούν την Τετάρτη 13 και την Πέμπτη 14 Ιανουαρίου στο 2ο Δημοτικό Σχολείο Μεσολογγίου από 9 π.μ. έως 3μ.μ.

Για τους εκπαιδευτικούς σε σχολικές μονάδες του δήμου Ναυπακτίας θα διενεργηθούν την Παρασκευή 15 Ιανουαρίου στο 1ο Δημοτικό Σχολείο Ναυπάκτου από 9 π.μ. έως 3 μ.μ.

Οι εκπαιδευτικοί κατά την προσέλευσή τους για την διενέργεια του Test παρακαλούνται να έχουν μαζί τους τον αριθμό ΑΜΚΑ ή την Αστυνομική τους Ταυτότητα και να τηρούν όλα τα υγειονομικά πρωτόκολλα (μάσκες, αποστάσεις ασφαλείας, όχι μαζική προσέλευση).

Μέχρι στιγμής, αρκετοί είναι οι εκπαιδευτικοί που έσπευσαν να υποβληθούν σε δειγματοληπτικό έλεγχο ενώ η προσέλευσή τους συνεχίζεται. Οι απαντήσεις αποστέλλονται ηλεκτρονικά με SMS εντός 15′. Το μήνυμα είναι της παρακάτω μορφής:

Δείτε φωτογραφίες:

 

Χορηγούμενη

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ VIDEO
aluxal web banner new logo Τοπική Διαφήμιση
tsiknas600x338 Τοπική Διαφήμιση

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Διαβάστε Επίσης

Back to top button