sliderΓεγονόταΡοή Ειδήσεων

Ένα ακόμη κρούσμα σε εργαζόμενη του Γηροκομείου Αγρινίου

Σε εγρήγορση οι αρμόδιοι- Απουσίαζε σε άδεια το προηγούμενο διάστημα

Συνεχώς νέα κρούσματα προκύπτουν στην περιοχή του Αγρινίου το τελευταίο διάστημα, με την πανδημία του κορωνοϊού να μαίνεται για τα καλά και τη χώρα να συνεχίζει υπό καθεστώς lockdown τουλάχιστον μέχρι και το τέλος του Νοεμβρίου.

Σύμφωνα με πληροφορίες έχει προκύψει ένα ακόμη θετικό κρούσμα σε εργαζόμενη του Γηροκομείου Αγρινίου, μετά και τα έξι των προηγούμενων ημερών, τόσο σε προσωπικό αλλά και σε τροφίμους, η μία εκ των οποίων κατέληξε λόγω σοβαρών υποκείμενων νοσημάτων που αντιμετώπιζε ενώ η έτερη νοσηλεύεται σε ειδικά διαμορφωμένο θάλαμο της δομής.


Η εν λόγω εργαζόμενη, ωστόσο, απουσίαζε τις προηγούμενες ημέρες σε άδεια και ως εκ τούτου από τη διοίκηση του Γηροκομείου εκφράζεται αισιοδοξία ότι δεν θα προκύψει μεγαλύτερη διασπορά σε τροφίμους. Το θετικό δείγμα της εργαζόμενης προέκυψε μετά από τεστ PCR στο οποίο υπεβλήθη κατά την επιστροφή της από την άδειά της.

Τέλος, για αύριο έχει προγραμματιστεί σε επικοινωνία και συνεργασία με τον ΕΟΔΥ η διενέργεια επαναληπτικού δειγματοληπτικού ελέγχου στο Γηροκομείο, ώστε να διαπιστωθεί με βεβαιότητα αν υπάρχουν άλλα κρούσματα κορωνοϊού σε τροφίμους και προσωπικό.

Χορηγούμενη

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ VIDEO
aluxal web banner new logo Τοπική Διαφήμιση
tsiknas600x338 Τοπική Διαφήμιση

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Διαβάστε Επίσης

Back to top button