ΕξελίξειςΡοή Ειδήσεων

Για την συντήρηση του δρόμου προς τον Λούρο ρωτά ο Κ. Βελόπουλος

Με ερώτηση του προς τον Υπουργό Υποδομών και Μεταφορών, ο Κυριάκος Βελόπουλος, Πρόεδρος του Κόμματος “Ελληνική Λύση” και Βουλευτής Λάρισας, επισημαίνει την καθυστέρηση των έργων συντήρησης του δρόμου Λούρου στη δυτική Αιτωλοακαρνανία.

Η ερώτηση:


“Κύριε Υπουργέ,

σύμφωνα αναφορές των κατοίκων της ως άνω περιοχής, σε άθλια κατάσταση βρίσκεται ο δρόμος που οδηγεί προς την παραλία του Λούρου, στη δυτική Αιτωλοακαρνανία.
Η συντήρηση του ως άνω οδικού δικτύου καθυστερεί, ενώ, είναι σε όλους γνωστό, πως πρόκειται για έναν δρόμο από τον οποίο, τους καλοκαιρινούς μήνες, διέρχονται χιλιάδες αυτοκίνητα. Το εν λόγω οδόστρωμα σε πολλά σημεία έχει υποστεί διάβρωση και είναι γεμάτο με λακκούβες και καθιζήσεις. Ο δρόμος αυτός είναι επικίνδυνος, καθώς, στο παρελθόν έχουν, δυστυχώς, χαθεί αρκετές ανθρώπινες ζωές.

Με δεδομένα όλα τα παραπάνω,

Ερωτάται ο κ. Υπουργός:

1. Ποιοι είναι οι λόγοι για τους οποίους δεν έχει ήδη ξεκινήσει η συντήρηση του ως άνω επαρχιακού δρόμου, που αποτελεί ζωτικής σημασίας οδική αρτηρία για την περιοχή;

2. Προτίθεσθε να προβείτε στην άμεση επισκευή και τον εκσυγχρονισμό των υποδομών του ως άνω δρόμου, έτσι ώστε να αποκατασταθούν οι υπάρχουσες κακοτεχνίες και να αυξηθεί η εντός των πλαισίων του οδική ασφάλεια;”.

Χορηγούμενη

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ VIDEO
aluxal web banner new logo Τοπική Διαφήμιση
pap tsalafouti cake 1000x563px Τοπική Διαφήμιση

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Διαβάστε Επίσης

Back to top button