Όλα τα Σπορ

Δυσφορία στον Α.Ο. για τις απαξιωτικές αναφορές του προπονητή του Χ. Τρικούπη

spo-trikΈντονη είναι η δυσαρέσκεια στις τάξεις του Α.Ο. Αγρινίου, μετά την δημοσιοποίηση  των απαξιωτικών αναφορών σε βάρος της ομάδας, που έγιναν από τον προπονητή του Χαρίλαου Τρικούπη κ. Δημητριάδη, λίγο πριν ξεκινήσει η συνέντευξη τύπου, μετά το τέλος του νικηφόρου εκτός έδρας αγώνα της ομάδας του Μεσολογγίου με τον Φίλιππο Βέροιας.
Οι προπονητές των δυο ομάδων, είχαν μια συζήτηση πριν ξεκινήσουν τις δηλώσεις και ακούγεται να συμφωνούν πως “δεν τους αρέσει” σαν ομάδα ο Α.Ο. ενώ ο προπονητής του Τρικούπη, προχώρησε ακόμη παραπέρα, εκφράζοντας την απορία του πώς ο Α.Ο. βρίσκεται στην 4η θέση της βαθμολογίας!
Η απάντηση δεν άργησε να έρθει, από τους συμπροεδρεύοντες τον Α.Ο. , τον Περικλή Γερμανό και τον Κ. Τσιαμάκη.
Ο Περικλής Γερμανός έγραψε: “Στα πρώτα 5 δευτερόλεπτα οι προπονητές δυο αντιπάλων συλλόγων απορούν πως το Αγρίνιο βρίσκεται στην 4η θέση. Πέρα από ατυχείς, οι  δηλώσεις δείχνουν και μία εμπάθεια στην προσπάθεια που καταβάλαμε για να πετύχουμε αυτό το στόχο. Αυτό που με στεναχωρεί είναι ότι μειώνουν πιο πολύ το έργο των παιχτών μας και του προπονητή μας”
Τσιαμάκης Κωνσταντίνος“Ο προπονητής του Μεσολογγίου απορεί γιατι ειμαστε Στην Τετάρτη θέση . μάλλον θα πρέπει να ευγνωμονεί τους παράγοντες της ομάδας του που δεν έπεσε κατηγορία !!!!(κοιτάξτε όλοι τα πρώτα πέντε δευτερόλεπτα του βίντεο)”

Χορηγούμενη

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ VIDEO
aluxal web banner new logo Τοπική Διαφήμιση
pap tsalafouti cake 1000x563px Τοπική Διαφήμιση

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Διαβάστε Επίσης

Back to top button