Παναιτωλικος

Αναγεννήθηκε! (3-0) (video)

sup-panai-platanias

Στοπ στις κακές εμφανίσεις και στα άσχημα αποτελέσματα έβαλε σήμερα το απόγευμα ο Παναιτωλικός που επικράτησε του  Πλατανιά με σκορ 3-0.

Ο Παναιτωλικός μπήκε αποφασισμένος να κερδίσει πάλι τους βαθμούς της νίκης, αλλά και τον κόσμο του και τα κατάφερε με χαρακτηριστική άνεση. Με αρκετές αλλαγές σε πρόσωπα, θέσεις,  αλλά κυρίως σε διάθεση ο Παναιτωλικός ήταν μεταμορφωμένος σε σχέση με το Κυριακάτικο παιχνίδι στην Βέροια και θύμισε τον καλό εαυτό του των πρώτων αγωνιστικών του πρωταθλήματος. Στο πρώτο ημίχρονο οι παίχτες του Μάκη Χάβου έχοντας κορυφαίο σολίστ τον Γιώργο Θεοδωρίδη δημιούργησαν προϋποθέσεις για πολλά γκολ , αλλά σκόραραν μόλις μια φορά . Ο Πασχάλης Μελισσάς για πρώτη φορά φέτος αγωνίστηκε στην θέση του στόπερ μαζί με τον Γιώργο Κούσα, δένοντας περισσότερο την αμυντική γραμμή των γηπεδούχων, που ουσιαστικά δεν απειλήθηκε.


Για δεύτερο συνεχόμενο παιχνίδι στο Αγρίνιο ο Παναιτωλικός στάθηκε άτυχος στο πρώτο ημίχρονο , αφού είχε δοκάρι με τον Μελισσά στο 27΄, αλλά λίγο πριν το τέλος του πρώτου 45λεπτου βρήκε το δρόμο πρώτος στα δίχτυα με τον Γιώργο Θεοδωρίδη, που σκόραρε για τρίτη φορά στο φετινό πρωτάθλημα και συνδύασε αυτό του το γκολ επιτέλους και με νίκη της ομάδας του.

Στην επανάληψη ο Παναιτωλικός κυνήγησε με πάθος, ένα δεύτερο γκολ δημιούργησε ευκαιρίες και προϋποθέσεις να το πετύχει και αυτή τη φορά η τύχη δεν του γύρισε την πλάτη. Σε ένα διάστημα οχτώ λεπτών( 59-68) σκόραρε δυο φορές με τους Μπόγιοβιτς και Καμαρά, που αποθεώθηκαν από τους φίλους του Παναιτωλικού. Ιδιαίτερα το γκολ του Σενεγαλέζου επιθετικού του Παναιτωλικού ήταν εντυπωσιακό με ατομική προσπάθεια και με σουτ στην κίνηση σφράγισε μια ακόμα πολύ καλή παρούσα τους το ματς. Ο δείκτης του σκορ μπορούσε να ήταν και μεγαλύτερος, αν ο Μπόγιοβιτς ευστοχούσε στο πέναλτι που κέρδισε ο ίδιος στο 82΄.

Μετά την νίκη του αυτή ο Παναιτωλικός έφτασε του 21 βαθμούς , απέκτησε ξανά την χαμένη του αυτοπεποίθηση, σκαρφάλωσε πιο ψηλά στην βαθμολογία και πλέον θα πάει σε τρεις μέρες χωρίς άγχος στο Ηράκλειο για να αντιμετωπίσει τον ΟΦΗ θέλοντας να κλείσει με τον καλύτερο τρόπο τον πρώτο γύρο του πρωταθλήματος.

Φύλλο Αγώνα

Γήπεδο: Παναιτωλικού

Διαιτητές: Καμπαξής, Σωτηρόπουλος, Καμπούρης

Παναιτωλικός (Μ. Χάβος): Μπρακάλι, Γκόλιας, Κούσας, Καμαρά (Μύγας 81′), Μελισσάς, Θεοδωρίδης (Πασάς 86′), Γοδόι, Σίλβα Τζούνιορ, Γκάλο, Μπακάκης (Παπουτσογιαννόπουλος 77′), Μπόγιοβιτς

Πλατανιάς (Ν. Αναστόπουλος): Γιωργαλλίδης, Φερνάντες, Δημήτρης, Σιώπης (Γουνδουλάκης 46′), Μπέλιτς (Πόποβιτς 75′), Τόρες, Κατάι (Μπεριάν 70′), Αγκιλέρα, Φαΐσκα, Ιντζίδης, Τετέ.

Γκολ: Θεοδωρίδης 40′, Μπόγιοβιτς 60′, Καμαρά 66′

Δοκάρι: Μελισσάς 27′

Χαμένο Πέναλτι: Μπόγιοβιτς 83′

Κίτρινες: Αγκιλέρα 14′, Τετέ 64′, Ιντζίδης 83′

MVP

Ο Θεοδωρίδης “έσπασε” στο 40′ το μπλόκο του Πλατανιά. Μαζί και την κατάρα, καθώς στα δύο προηγούμενα παιχνίδια που σκόραρε φέτος, η ομάδα του έχασε.

Αδύναμος κρίκος

Ο Γιωργαλλίδης δέχθηκε το γκολ που “έλυσε” τα πόδια των αντιπάλων του μ’ ένα τρόπο που έχει μεγάλη ευθύνη. Πολύ κακή η αντίδρασή του στο σουτ του Θεοδωρίδη.

Στατιστικά Αγώνα

3 Goal 0
1 Ασίστ 0
19 Τελικές Προσπάθειες 8
2 Σουτ εντός μεγάλης περιοχής 2
10 Σουτ εκτός μεγάλης περιοχής 4
7 Κεφαλιές 2
3 Αποκρούσεις 9
6 Επεμβάσεις 16
13 Κλεψίματα 9
22 Φάουλ 20
0 Οφσάιντ 1
6 Κόρνερ 2
37 Λάθη 38
9/25 Γεμίσματα 6/15

Γ.Μ.

Χορηγούμενη

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ VIDEO
aluxal web banner new logo Τοπική Διαφήμιση
tsiknas600x338 Τοπική Διαφήμιση

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Διαβάστε Επίσης

Back to top button