Παναιτωλικος

Πετράκης: «Πειθαρχία και συγκέντρωση»

pan-petrakis-ergotelisΟ  Εργοτέλης  θα πρέπει να παίξει πειθαρχημένα, με συγκέντρωση και με σωστή νοοτροπία κόντρα στον Παναιτωλικό σύμφωνα με τον Γιάννη Πετράκη.

Ο τεχνικός ηγέτης των Κρητικών παρέθεσε συνέντευξη Τύπου σε γνωστό ξενοδοχείο του Ηρακλείου και μίλησε για τη «μάχη» της 4ης αγωνιστικής με αντίπαλο το «συγκρότημα» του Αγρινίου, αλλά και στον μεταγραφικό σχεδιασμό των «κιτρινόμαυρων».


«Μετά από απραξία μιας εβδομάδας από τους επίσημους αγώνες, δίνουμε ένα σπουδαίο παιχνίδι, το οποίο είναι το πρώτο σε μια σειρά αγώνων που ακολουθούν», ήταν τα πρώτα του λόγια.

Και συνέχισε: «Αντιμετωπίζουμε μια αξιόλογη ομάδα, η οποία δεν έχει αλλάξει πολύ από πέρσι και διαθέτει μια δύσκολη έδρα. Εμείς, όπως κάνουμε πάντα, κοιτάζουμε την ομάδα μας και θέλουμε να δώσουμε συνέχεια στα καλά αποτελέσματα και στις καλές εμφανίσεις, δίνοντας το 100% των δυνατοτήτων μας».

Αναφορικά με τη διακοπή του πρωταθλήματος και κατά πόσο θα επηρεαστεί η ομάδα του, σχολίασε: «Το νόμισμα έχει δύο πλευρές. Από τη μια η διακοπή είναι για όλες τις ομάδες, από την άλλη εμείς ήμασταν σε καλή κατάσταση, ωστόσο στην διακοπή προσπαθήσαμε μέσα από τα φιλικά και τις προπονήσεις να διατηρηθούμε. Επίσης, κάποιοι ποδοσφαιριστές, όπως ο Μεχία και ο Πελέ, είχαν τον χρόνο να προετοιμαστούν και αυτό είναι θετικό».

Ερωτηθείς αν θα πραγματοποιηθεί κι άλλη μεταγραφή, απάντησε: «Δεν θα γίνει άλλη μεταγραφή. Πιστεύω ότι είμαστε υπερπλήρεις και είμαι πολύ ικανοποιημένος από τους παίκτες που βρίσκονται στο ρόστερ μας. Είναι σημαντικό που έχουμε πολλούς ικανούς παίκτες. Σεβόμαστε την προσωπικότητά τους και παράλληλα κάνουμε ό,τι καλύτερο για το συμφέρον της ομάδας μας».

Τέλος, για την αναμέτρηση με τον Παναιτωλικό, τόνισε: «Ο Παναιτωλικός έχει καλή ποιότητα παικτών, ωστόσο και εμείς έχουμε σπουδαία ποιότητα. Τα κύρια χαρακτηριστικά μας πρέπει να είναι πειθαρχία, συγκέντρωση και σωστή νοοτροπία. Εκεί πιστεύω ότι θα κριθεί η έκβαση του αγώνα».

onsports.gr

Χορηγούμενη

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ VIDEO
aluxal web banner new logo Τοπική Διαφήμιση
tsiknas600x338 Τοπική Διαφήμιση

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Διαβάστε Επίσης

Back to top button