sliderΠαναιτωλικοςΡοή Ειδήσεων

Μάντζιος: “Δικαιούμασταν τη νίκη” – Χάβος: “Ο Ντάουντα είναι ακόμη νέος στην ομάδα” (video)

Στο ντεμπούτο του με την φανέλα του Παναιτωλικού, ο Ντάουντα κέρδισε το πέναλτι στο 94′, σκόραρε και έσωσε τον βαθμό (1-1) κόντρα στην Λαμία που κρατούσε μια πολύτιμη νίκη στα χέρια της. Δοκάρι για τους Αγρινιώτες ο Άλβαρεζ.

Δείτε την συνέντευξη τύπου στο γήπεδο του Παναιτωλικού:


Oι δηλώσεις Ακη Μάντζιου:

Πικρία άφησε στον τεχνικό της Λαμίας, Άκη Μάντζιο το ισόπαλο αποτέλεσμα (1-1) στο Αγρίνιο, έτσι όπως διαμορφώθηκε στο φινάλε με το γκολ του Ντάουντα.
«Ο Παναιτωλικός ξεκίνησε πιο καλά στο ματς κι είχε ευκαιρίες. Σταδιακά βελτιώσαμε την απόδοσή μας και δικαιούμασταν να πάρουμε τους τρεις βαθμούς» τόνισε αρχικά ο κόουτς της Λαμίας και πρόσθεσε:

«Από μια ολιγωρία δεχτήκαμε το γκολ της ισοφάρισης στην τελευταία φάση. Κρατάμε την καλή παρουσία μας μετά το πρώτο 20λεπτο. Έχουμε παράπονα για την κλασική φάση δεύτερης κίτρινης κάρτας στον Τζανακάκη που δεν έδωσε ο διαιτητής».

Οι δηλώσεις Μ. Χάβου:

Αναλυτικά δήλωσε ο Μάκης Χάβος: «Νομίζω ότι στα πρώτα 25-30 λεπτά ήταν ο καλύτερος Παναιτωλικός από τη μέρα που έχω έρθει. Από εκεί και πέρα η Λαμία ισορρόπησε το ματς και δεχθήκαμε το γκολ κόντρα στη ροή του αγώνα. Στο δεύτερο μέρος έπεσε η ένταση και λόγω ψυχολογίας και λόγω κούρασης από τα 120 λεπτά που παίξαμε στη Νέα Σμύρνη και θα μπορούσε η Λαμία να κάνει και δεύτερο γκολ με τη φάση του Βασιλόγιαννη. Παρ’ όλα αυτά τα παιδιά έδειξαν χαρακτήρα και ισοφάρισαν στο τέλος και έχουμε πει ότι όταν ένα ματς δεν μπορείς να το κερδίσεις προσπαθείς να μην το χάσεις.

Ο Ντάουντα είναι ακόμη νέος στην ομάδα και πρέπει να προσαρμοστεί με αυτοματισμούς μέσα στην ομάδα.

Το ποδόσφαιρο δεν είναι δίκαιο και το ξέρετε όλοι. Ο στόχος μας είναι να παίζουμε και καλό ποδόσφαιρο. Θα ανησυχούσα αν δεν κάναμε φάσεις. Πιστεύω ότι θα έρθουν και τα γκολ. Στο ποδόσφαιρο δεν παίζουμε μόνοι μας, παίζουν και οι αντίπαλοι. Είναι και θέμα γκαντεμιάς ότι σκόραρε ο αντίπαλος με την πρώτη φάση».

Χορηγούμενη

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ VIDEO
aluxal web banner new logo Τοπική Διαφήμιση
tsiknas600x338 Τοπική Διαφήμιση

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Διαβάστε Επίσης

Back to top button