Δυτική ΕλλάδαΡοή Ειδήσεων

Μεσολόγγι: Δημοτικός Σύμβουλος μηνύει τον δήμο για τις επιθέσεις αδέσποτων

Σε καταθεση μήνυσης κατά της δημοτικής αρχής του Μεσολογγίου προχώρησε ο δημοτικός σύμβουλος της ελάσσονος αντιπολίτευσης και γνωστός συνδικαλιστής των επαγγελματιών αλιέων Τάκης Κοτσόργιος.

Αφορμή για την μήνυση, οι συνεχιζόμενες επιθέσεις αδέσποτων κατά πολιτών και συγκεκριμένα κατά ανήλικων παιδιών, όπως γράφει ο ίδιος με ανάρτηση του στο προφίλ του στο facebook:


“Μετα την απροσκοπτη επιθεση εγκατελημενων ζωων εναντιων ανηλικων παιδιων που πηγαιναν στο σχολειο , με βαση το νομο 4039/2012 φεκ α 15/02.02.2012 οπως αυτος τροποποιηθηκε με το νομο 4235/2014 φεκ α 32 /11.2.2. 2012 κατεθεσα μυνηση κατα του πρωιν και του σημερινου δημαρχου των αρμοδιων αντιδημαρχων και υπηρεσιων καθως και κατα των νομιμων εκπροσωπων των φιλοζωικων οργανωσεων .

Παρακαλω ολους τους συνδημοτες που εχουν δεχτει επιθεση απο τα εγκατελημενα ζωα να επικοινωνησουν μαζι μου προκειμενου να οργανωσουμε κατα τον καλητερο τροπο την αμυνα μας εναντια σε αυτους που δεν θελουν τους δημοτες και τα μικρα παιδια στους δρομους προκειμενου να κυκλοφορουν ελευθερες οι αγελες των εγκατελημενων ζωων”

Χορηγούμενη

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ VIDEO
aluxal web banner new logo Τοπική Διαφήμιση
pap tsalafouti cake 1000x563px Τοπική Διαφήμιση

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Διαβάστε Επίσης

Back to top button