Όλα τα Σπορ

Χάντμπολ γυναικών Παναιτωλικού: Ήττα στο Καματερό – ξεκίνημα προγραμματισμού

spo-panai-hanball-gynaikes

Ολοκληρώθηκαν με ήττα στο Καματερό οι αγωνιστικές υποχρεώσεις της γυναικείας ομαδας χάντμπολ του Παναιτωλικού, στον αγώνα που έκρινε την πρωτιά του 1ου ομίλου της Α2 Εθνικής κατηγορίας.


Το τελικό σκορ 24-13 δεν αντικατοπτρίζει την εξέλιξη του αγώνα μιας και τα πολλά χαμένα τετ α τετ για την ομάδα του Παναιτωλικού ήταν καθοριστικά.
Η ομάδα του Καματερού διεκδίκησε σε αγώνες μπαράζ και κατέκτησε την άνοδό της στη Α1, στερώντας την τελευταία στιγμή από την ομάδα του Αγρινίου τη δυνατότητα αυτή.
Οι άνθρωποι της διοίκησης του Παναιτωλικού (την αποστολή ακολούθησαν ο πρόεδρος του ερασιτέχνη Παναγιώτης Στεργίου, ο Γενικός Γραμματέας κος Ηλίας Τσιάντης και μέλη του συμβουλίου), όπως και ο προπονητής Γιώργος Ραμμόπουλος μαζί με τον βοηθό Κώστα Καλλιακμάνη δέχθηκαν συγχαρητήρια από παράγοντες και προπονητές του Καματερού για την αγωνιστική παρουσία της ομάδας.

Ο Παναιτωλικός έκλεισε την αγωνιστική περίοδο διεκδικώντας μέχρι την τελευταία αγωνιστική την άνοδό του στα σαλόνια της Α1, έχοντας την αρωγή του ερασιτέχνη Παναιτωλικού και στηριζόμενος σε ντόπια κορίτσια, δίχως τυμπανοκρουσίες και μεγαλεπήβολες δηλώσεις.

Ήδη ο σχεδιασμός για την επόμενη περίοδο έχει ξεκινήσει. Αναμένεται να υπάρξει ουσιαστική μεταγραφική ενίσχυση της ομάδας, αφού οι συνθήκες πλέον έχουν ωριμάσει και η άνοδος στη μεγαλύτερη κατηγορία θεωρείται στόχος εφικτός.
Μεγάλη βάση θα δοθεί και στην ανάπτυξη ακαδημιών για νεαρά κορίτσια που θα έρθουν σε επαφή με το άθλημα του χάντμπολ, για να στελεχώσουν στο μέλλον τη γυναικεία ομάδα του Παναιτωλικού.
Η Διοίκηση του ΓΦΣ ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ συγχαίρει την ομάδα του Καματερού για την επιτυχια της στους αγώνες μπαράζ και την άνοδό της στην Α1 Εθνική Κατηγορία.

Χορηγούμενη

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ VIDEO
aluxal web banner new logo Τοπική Διαφήμιση
pap tsalafouti cake 1000x563px Τοπική Διαφήμιση

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Διαβάστε Επίσης

Back to top button