Lifestyle & People

«Έφυγε» στα 53 του ο Τζορτζ Μάικλ!

george-maiklΣοκ στην παγκόσμια μουσική σκηνή προκάλεσε η είδηση του θανάτου του Τζορτζ Μάικλ σε ηλικία 53 ετών, όπως ανακοίνωσε ο εκπρόσωπός του. Η απώλειά του προστίθεται στο μακρύ κατάλογο των προσωπικοτήτων που ‘έφυγαν’ το 2016.
Ο Μάικλ, που ξεκίνησε την καριέρα του από τους Wham! τη δεκαετία του ’80 και αργότερα ακολούθησε σόλο καριέρα με τεράστια επιτυχία, άφησε την τελευταία του πνοή ‘στο σπίτι του ήρεμος’
Η αστυνομία του Thames Valley ανακοίωνσε ότι ασθενοφόρο έφτασε στην οικία του τραγουδιστή στο Όξφορντσιρ, στις 13.42 τοπική ώρα. Η αστυνομία γνωστοποίησε ότι ο θάνατός του δεν θεωρείται ύποπτος.
Σε ανακοινωθέν που εξέδωσε ο εκπρόσωπός του αναφέρoνται τα εξής: ‘Με βαθύτατη θλίψη επιβεβαιώνουμε ότι ο λατρεμένος μας γιός, αδερφός και φίλος, Τζορτζ Μάικλ, απεβίωσε εν ειρήνη στο σπίτι του, κατά την διάρκεια των Χριστουγέννων. Η οικογένεια θα επιθυμούσε να γίνει σεβαστή σεβαστή η ιδιωτικότητά της σε αυτή τη δύσκολη και συναισθηματική στιγμή. Δεν θα υπάρξει προς το παρόν κανένα περαιτέρω σχόλιο’.
Ο Τζορτζ Μάικλ, το πραγματικό όνομα του οποίου ήταν Γεώργιος Κυριάκος Παναγιώτου, γεννήθηκε στις 25 Ιουνίου 1963. Ο πατέρας του ήταν Κύπριος εστιάτορας που μετακόμισε στο Λονδίνο και η μητέρα του Αγγλίδα χορεύτρια
© Παρέχεται από: e-go.gr
Στις τέσσερις δεκαετίες της καριέρας του κατέγραψε πωλήσεις 100 εκατομμυρίων δίσκων .
Νωρίτερα αυτό το μήνα ανακοινώθηκε ότι ο παραγωγός και τραγουδοποιός Naughty Boy ετοίμαζε μαζί με τον Τζορτζ Μάικλ ένα νέο δίσκο.
Σημειωτέον, ότι το 2011 ο Μάικλ είχε ακυρώσει σειρά συναυλιών, όταν εισήχθη στο νοσοκομείο με πνευμονία.

http://fbgreecenews.blogspot.gr/


Χορηγούμενη

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ VIDEO
aluxal web banner new logo Τοπική Διαφήμιση
pap tsalafouti cake 1000x563px Τοπική Διαφήμιση

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Διαβάστε Επίσης

Back to top button