Όλα τα Σπορ

Ελάχιστες οι πιθανότητες ενοποίησης στο Αγρινιώτικο μπάσκετ

spo-basketΠρος ναυάγιο  φαίνεται  τελικά  να οδηγούνται οι προσπάθειες  για την  ισχυροποίηση –  ενοποίηση   του Αγρινιώτικου  μπάσκετ , σε όλα τα επίπεδα  μετά  και  την   δεύτερη   συνάντηση   που έγινε  προ ημερών  μεταξύ των ανθρώπων του αθλήματος.
Όλοι  επιφανειακά  έδειχναν  να έχουν  καλή  πρόθεση , όταν όμως η κουβέντα   έφτανε  στο δια ταύτα επικαλούνταν  άλλοι  τους προπονητές  , άλλοι  τους γονείς   και η συζήτηση οδηγήθηκε  σε αδιέξοδο.  Γιατί , αφού όλοι  έδειχναν  καλή  πρόθεση  , δεν κάθονταν  μόνοι  τους σ’ ένα τραπέζι για να τα βρουν ;  Οι προπονητές  , αν υπήρχε  συμφωνία  , θα είχαν λόγο  και ρόλο  στο τεχνικό  κομμάτι ,  που θα καλούνταν  να υλοποιήσουν .
Ο ρόλος της κάθε ομάδας θα ήταν  προσδιορισμένος  και ξεκάθαρος , το ρόστερ επίσης . Αν κάποιος  είχε αντίρρηση  δεν θα είχε  θέση.   Δυστυχώς   η ανεπάρκεια  ορισμένων  ανθρώπων  που ασχολούνται  με το άθλημα  δεν τους  επιτρέπει  να κατανοήσουν  ότι τον προγραμματισμό  σ’  έναν  σύλλογο τον διαμορφώνει  η διοίκηση   και οι προπονητές  τον υλοποιούν.
Έτσι  ανακυκλώνονται  κάθε φορά  τα ίδια  και τα ίδια  και το αποτέλεσμα δεν αλλάζει.
Ακούστηκε   από σύλλογο  που ακόμη δεν έχει  διοίκηση   ότι ο προπονητής  θέλει  αυτό  ή ότι αν ορισμένα  παιδιά  αλλάξουν  ομάδα  οι γονείς  τους δεν θα το επιτρέψουν αυτό και δεν θα τα ξαναφέρουν  στο γήπεδο .
Απίστευτα  πράγματα.
Οι προσπάθειες  βέβαια  θα συνεχιστούν  με σκοπό  τελικά   να βρεθεί  μια λύση, οι πιθανότητες  όμως να γίνει  κάτι  τέτοιο είναι πολύ λίγες.
Γ.Μ. από την εφημερίδα «Γεγονός»

Χορηγούμενη

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ VIDEO
aluxal web banner new logo Τοπική Διαφήμιση
tsiknas600x338 Τοπική Διαφήμιση

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Διαβάστε Επίσης

Back to top button