PressαρίσματαΡοή Ειδήσεων

Τι ακριβώς περιμένει ο Παυσανίας Παπαγεωργίου;

Τη στιγμή που οι παρατάξεις Λύρου – Καραπάνου “βομβαρδίζουν” με ανακοινώσεις υποψηφίων, ορισμένοι μάλιστα εκ των οποίων προέρχονται από τον χώρο της κεντροαριστεράς, αίσθηση προκαλεί η παντελής αυτοδιοικητική απραξία του λεγόμενου “προοδευτικού χώρου” στον δήμο Μεσολογγίου.

Η κεντροδεξιά μετρά ήδη τρεις υποψηφιότητες (αν και πληροφορίες αναφέρουν πως ο κ. Σταμάτης οδεύει στην αποχώρηση) που παρουσιάζουν κινητικότητα και στην αντίπερα όχθη πλέον ο προβληματισμός είναι έκδηλος.


Σε μια περιοχή όπου η κεντροαριστερά παραδοσιακά είναι ισχυρή, δεν φαίνεται προς το παρόν να εκδηλώνεται ανοιχτή μια δυναμική υποψηφιότητα και ο πολιτικός χρόνος καθημερινά μειώνεται.

Μετά την ξεκάθαρη στήριξη του ΣΥΡΙΖΑ στο πρόσωπο του Γ.Γ. Νέας Γενιάς Παυσανία Παπαγεωργίου και την -διαφαινόμενη- απόσυρση του Π. Παπαδόπουλου (που δεν έχει αποσαφηνιστεί όμως ξεκάθαρα) , ακολούθησε η αποτυχημένη προσπάθεια καθόδου από τον πρώην δήμαρχο Π. Κατσούλη και τους συνεργάτες του.

Η αδυναμία εκπλήρωσης του εγχειρήματος οδήγησε τον Πάνο Κατσούλη στο ψηφοδέλτιο Κατσιφάρα , με τον Παντελή Καρατσώλη, να έχει μείνει μάλλον μόνος του να “το παλεύει” κάνοντας επαφές με διάφορες δυνάμεις του χώρου, ώστε να υπάρξει ενιαία έκφραση.

Το αποτέλεσμα είναι μάλλον απογοητευτικό ενώ ο επίδοξος υποψήφιος δήμαρχος, χαρακτηρίζεται “άφαντος”.

“Είναι δυνατόν να έχουν απομείνει μερικές εβδομάδες από τις εκλογές και ο υποψήφιος δήμαρχος να είναι εξαφανισμένος;” λένε χαρακτηριστικά στο Μεσολόγγι, άνθρωποι που αγωνιούν για τα αυτοδιοικητικά, χαρακτηρίζοντας πρωτοφανή τα όσα συμβαίνουν…

Πληροφορίες λένε, πως ο κ. Παπαγεωργίου, αναμένει μια πολύ καλή ανακοίνωση, σε ένα θέμα που ο ίδιος κατά κάποιο τρόπο “σήκωσε” το προηγούμενο διάστημα: τις αλλαγές στην τριτοβάθμια εκπαίδευση και τις σχολές στο Μεσολόγγι.

Θεωρεί ενδεχομένως ότι κάτι τέτοιο θα του δώσει “πόντους” και θα τον ισχυροποιήσει.

Ο πολιτικός χρόνος όμως είναι αμείλικτος και για τον Γενικό Γραμματέα, έναν νέο και συγκροτημένο πολιτικό που έχει μπροστά του μέλλον, θα αποτελέσει σοβαρό πλήγμα το “κάψιμο” της υποψηφιότητας του, ή τελικά μια κάθοδος με καταγραφή απογοητευτικών ποσοστών.

Π.Η.Τ.

Χορηγούμενη

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ VIDEO
aluxal web banner new logo Τοπική Διαφήμιση
pap tsalafouti cake 1000x563px Τοπική Διαφήμιση

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Διαβάστε Επίσης

Back to top button